Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolo Zabrze Lechia Hooligans
bol Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
42 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.6 gemiddelde waardering 18.8
solid Schieten weak
adequate Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Lucas rent richting de bal. Lucas passt de bal met de wreef. Özbakarak speelt de bal door. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Lechia Hooligans 1:0

6e minuut.
Clemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemin schiet op doel. Klungelig pakt Tuszyński de bal. Clemin rent richting de bal. Clemin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Lechia Hooligans 2:0

8e minuut.
Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakarak probeert naar een medespeler te passen. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... Telejko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Lechia Hooligans 3:0

11e minuut.
Klinik is nu in balbezit. Materzok onderschept slim de pass. Clemin probeert naar een medespeler te passen. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Fiszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiszer geeft een hoge lob. Wódkiewicz kopt de bal weg. Clemin rent richting de bal. Clemin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Grasu geeft een lange en hoge pass. Clemin kan de bal niet met de borst controleren. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Lechia Hooligans 4:0

21e minuut.
Wódkiewicz onderschept slim de pass. Kacela rent richting de bal. Wódkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Wódkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wódkiewicz schiet op doel. Telejko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Clemin rent richting de bal. Clemin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Lechia Hooligans 5:0

29e minuut.
Daar is Wódkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stencel rent richting de bal. Wódkiewicz onderschept slim de pass. Özbakarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakarak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Szpiech is nu in balbezit. Gamer is nu in balbezit. Bonin verovert de bal door een tackle van achteren. Szpiech rent richting de bal. Szpiech draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Tuszyński kopt de bal weg. Clemin rent richting de bal. Clemin passt de bal in één keer door. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Sitarz de bal. Özbakarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakarak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Lechia Hooligans 6:0

35e minuut.
Gamer passt de bal in één keer door. Stencel rent richting de bal. Stencel passt de bal in één keer door. Clemin is nu in balbezit. Clemin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Lechia Hooligans 7:0

36e minuut.
Tarhanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarhanen met een sublieme pass. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Czarnocki verovert de bal door een tackle van achteren. Czarnocki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tuszyński de bal. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Telejko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Özbakarak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özbakarak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Lechia Hooligans 8:0

42e minuut.
Wódkiewicz rent richting de bal. Özbakarak is nu in balbezit. Wódkiewicz rent richting de bal. Özbakarak is nu in balbezit. Özbakarak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolo Zabrze 28%, Lechia Hooligans 72%.
Bolo Zabrze - Lechia Hooligans 8:0

47e minuut.
Materzok geeft een lange en hoge pass. Czarnocki heeft problemen om de bal te vangen. Clemin probeert naar een medespeler te passen. Wódkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Lechia Hooligans 9:0

50e minuut.
Tarhanen rent richting de bal. Tarhanen passt de bal met de wreef. Özbakarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakarak schiet op doel. Ren probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Clemin geeft een hoge lob. Özbakarak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Özbakarak passt de bal met de wreef. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Lechia Hooligans 10:0

54e minuut.
Clemin is nu in balbezit. Clemin passt de bal met de wreef. Wódkiewicz rent richting de bal. Özbakarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakarak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Lechia Hooligans 11:0

61e minuut.
Clemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemin passt de bal in één keer door. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... Telejko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Lechia Hooligans 12:0

68e minuut.
Tarhanen probeert naar een medespeler te passen. Clemin geeft de bal voor. Klungelig pakt Özbakarak de bal. Özbakarak draait met de bal, schiet en ... Ren probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Wódkiewicz met een sublieme pass. Daar is Özbakarak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kacela legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kacela krijgt een gele kaart. Özbakarak raakt geblesseerd tijdens het duel. Wódkiewicz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Telejko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Lechia Hooligans 13:0

72e minuut.
Kacela verovert de bal door een tackle van achteren. Kacela geeft de bal voor. Materzok kopt de bal weg. Clemin rent richting de bal. Clemin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Wódkiewicz passt de bal in één keer door. Daar is Özbakarak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özbakarak met een sublieme pass. Clemin rent richting de bal. Clemin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Lechia Hooligans 14:0

76e minuut.
Özbakarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakarak met een sublieme pass. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... Telejko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Lechia Hooligans 15:0

78e minuut.
Lucas probeert naar een medespeler te passen. Özbakarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakarak geeft de bal voor. Klungelig pakt Wódkiewicz de bal. Wódkiewicz schiet op doel. Telejko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Özbakarak heeft problemen om de bal te vangen. Özbakarak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Lechia Hooligans 16:0

82e minuut.
Özbakarak haalt uit met een fantastische trap. Ren geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Materzok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grasu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Tuszyński de bal. Özbakarak is nu in balbezit. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... Telejko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Lechia Hooligans 17:0

87e minuut.
Tarhanen passt de bal zonder na te denken. Clemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemin geeft een hoge lob. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Lechia Hooligans 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolo Zabrze 24%, Lechia Hooligans 76%.
Bolo Zabrze - Lechia Hooligans 18:0