Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lechia Hooligans Bolo Zabrze
Normal Tactiek bol
36% Balbezit 64%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.9 gemiddelde waardering 40
weak Schieten very good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Grasu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Klinik. Grasu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grasu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wódkiewicz springt en kopt de bal. Telejko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Hooligans - Bolo Zabrze 0:1

6e minuut.
Telejko trapt de bal weg van het doel. Tarhanen kopt de bal weg. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Telejko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Hooligans - Bolo Zabrze 0:2

8e minuut.
Clemin kopt de bal weg. Özbakarak rent richting de bal. Özbakarak probeert naar een medespeler te passen. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz schiet op doel. De bal raakt de paal. Grasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

10e minuut.
Daar is Grasu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Materzok is nu in balbezit. Klinik is nu in balbezit. Materzok verovert de bal door een tackle van achteren. Materzok geeft een hoge lob. Telejko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Tarhanen kopt de bal weg. Özbakarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakarak met een sublieme pass. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Hooligans - Bolo Zabrze 0:3

12e minuut.
Klinik rent richting de bal. Wódkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wódkiewicz passt de bal met de wreef. Özbakarak heeft problemen om de bal te vangen. Özbakarak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Stencel met een harde bal richting middenveld. Tarhanen probeert de bal met de borst te controleren. Tarhanen passt de bal zonder na te denken. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Clemin rent richting de bal. Clemin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Grasu verovert de bal door een tackle van achteren. Grasu probeert naar een medespeler te passen. Özbakarak met een sublieme pass. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lucas geeft een lange en hoge pass. Clemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Telejko probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

23e minuut.
Özbakarak geeft de bal voor. Daar is Wódkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Hooligans - Bolo Zabrze 0:4

24e minuut.
Özbakarak verovert de bal door een tackle van achteren. Özbakarak geeft een hoge lob. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stencel de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Hooligans - Bolo Zabrze 0:5

29e minuut.
Tarhanen passt de bal in één keer door. Grasu rent richting de bal. Grasu probeert naar een medespeler te passen. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Tarhanen speelt de bal door. Lucas heeft problemen om de bal te vangen. Lucas met een sublieme pass. Özbakarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakarak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Telejko trapt de bal weg van het doel. Tarhanen kopt de bal weg. Clemin rent richting de bal. Clemin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Hooligans - Bolo Zabrze 0:6

33e minuut.
Klungelig pakt Sitarz de bal. Sitarz speelt de bal door. Klungelig pakt Wódkiewicz de bal. Özbakarak rent richting de bal. Özbakarak draait met de bal, schiet en ... Telejko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Telejko trapt de bal weg. Tarhanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarhanen passt de bal met de wreef. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Telejko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Clemin met een sublieme pass. Daar is Wódkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitarz is nu in balbezit. Clemin rent richting de bal. Clemin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Telejko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Telejko speelt de bal door. Clemin kopt de bal weg. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Telejko probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Özbakarak probeert naar een medespeler te passen. Wódkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Özbakarak rent richting de bal. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Hooligans - Bolo Zabrze 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Hooligans 79%, Bolo Zabrze 21%.
Lechia Hooligans - Bolo Zabrze 0:7

51e minuut.
Stencel is nu in balbezit. Clemin onderschept slim de pass. Clemin geeft een lange en hoge pass. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz schiet op doel. Paal! Telejko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Hooligans - Bolo Zabrze 0:8

52e minuut.
Rózgiewicz kopt de bal weg. Tarhanen kan de bal niet met de borst controleren. Tarhanen probeert naar een medespeler te passen. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Telejko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Tarhanen is nu in balbezit. Tarhanen passt de bal in één keer door. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz schiet op doel. Telejko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Hooligans - Bolo Zabrze 0:9

59e minuut.
Sitarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakarak onderschept slim de pass. Clemin speelt de bal door. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Hooligans - Bolo Zabrze 0:10

61e minuut.
Sitarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Materzok verovert de bal door een tackle van achteren. Materzok passt de bal in één keer door. Clemin is nu in balbezit. Clemin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Gamer is nu in balbezit. Tarhanen onderschept slim de pass. Tarhanen passt de bal zonder na te denken. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Wódkiewicz speelt de bal door. Clemin heeft problemen om de bal te vangen. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Hooligans - Bolo Zabrze 0:11

68e minuut.
Tuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarhanen verovert de bal door een tackle van achteren. Tarhanen speelt de bal door. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Sitarz rent richting de bal. Sitarz passt de bal met de wreef. Özbakarak rent richting de bal. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Tarhanen probeert naar een medespeler te passen. Wódkiewicz rent richting de bal. Clemin rent richting de bal. Clemin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Hooligans - Bolo Zabrze 0:12

74e minuut.
Szpiech heeft problemen om de bal te vangen. Sitarz is nu in balbezit. Wódkiewicz onderschept slim de pass. Clemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemin geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Clemin rent richting de bal. Clemin schiet op doel. Telejko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Daar is Clemin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clemin passt de bal met de wreef. Czarnocki rent richting de bal. Clemin verovert de bal door een tackle van achteren. Clemin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Grasu passt de bal met de wreef. Clemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemin verovert de bal door een tackle van achteren. Clemin geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wódkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Özbakarak rent richting de bal. Özbakarak geeft een lange en hoge pass. Telejko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Sitarz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grasu met de inworp. Clemin rent richting de bal. Clemin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Materzok de bal. Grasu rent richting de bal. Grasu geeft de bal voor. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Hooligans - Bolo Zabrze 0:13

87e minuut.
Grasu met de inworp. Clemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemin speelt de bal door. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Doeltrap. Telejko trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Sitarz de bal. Clemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Hooligans 85%, Bolo Zabrze 15%.
Lechia Hooligans - Bolo Zabrze 0:13