Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kasia The Best Zahoczewie
442 Tactiek sparing
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 29.7
matig Schieten zwak
matig Passen zwak
matig Verdedigen redelijk


13e minuut.
Zambrowski onderschept slim de pass. Zambrowski speelt de bal door. Ködöböcz heeft problemen om de bal te vangen. Polowczyk onderschept slim de pass. Polowczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ködöböcz is nu in balbezit. Ködöböcz geeft een lange en hoge pass. Hessey rent richting de bal. Hessey haalt uit met een fantastische trap. Pietka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasia The Best - Zahoczewie 1:0

30e minuut.
Polowczyk onderschept slim de pass. Polowczyk passt de bal in één keer door. Guła bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsik geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Seta bereikt de bal nog maar net als eerste. Hessey bereikt de bal nog maar net als eerste. Seta bereikt de bal nog maar net als eerste. Seta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasia The Best - Zahoczewie 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kasia The Best 53%, Zahoczewie 47%.
Kasia The Best - Zahoczewie 2:0

77e minuut.
Zambrowski rent richting de bal. Zambrowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hessey de bal. Hessey haalt uit met een fantastische trap. Pietka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Hessey heeft problemen om de bal te vangen. Hessey schiet op doel. Pietka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Polowczyk kopt de bal weg. Deberny bereikt de bal nog maar net als eerste. Ködöböcz begaat een overtreding. Ködöböcz krijgt een gele kaart. Deberny wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Deberny kan niet meer verder spelen. Czapek komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Ködöböcz onderschept slim de pass. Ködöböcz passt de bal met de wreef. Polowczyk rent richting de bal. Polowczyk haalt uit met een fantastische trap. Plombon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasia The Best - Zahoczewie 2:1

83e minuut.
Drybczewski geeft de bal voor. Inworp. Polowczyk met een snelle inworp. Szibalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szibalski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Biksadský probeert naar een medespeler te passen. Zambrowski is nu in balbezit. Zambrowski geeft een lange en hoge pass. Hessey is nu in balbezit. Hessey schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Zambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrowski passt de bal in één keer door. Czapek is nu in balbezit. Klungelig pakt Czapek de bal. Czapek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kasia The Best 42%, Zahoczewie 58%.
Kasia The Best - Zahoczewie 2:1