Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Olszówka FC Tarnów
Normal Tactiek 4-3-3
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 38
matig Schieten matig
zwak Passen matig
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Szarynski geeft de bal voor. Metea bereikt de bal nog maar net als eerste. Soliwoda maakt een afschuwelijke overtreding. Soliwoda krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Warwarczyn is nu in balbezit. bin Sabtu onderschept slim de pass. bin Sabtu passt de bal in één keer door. Rogiers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogiers schiet op doel. Pereszlucha bokst de bal weg.

18e minuut.
Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan passt de bal in één keer door. bin Sabtu is nu in balbezit. bin Sabtu draait met de bal, schiet en ... Pereszlucha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is bin Sabtu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Sabtu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mentana probeert naar een medespeler te passen. Rogiers bereikt de bal nog maar net als eerste. Komorowski is nu in balbezit. Rogiers verovert de bal door een tackle van achteren. Rogiers schiet op doel. Pereszlucha bokst de bal weg.

28e minuut.
Hermanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Metea de bal. Metea probeert naar een medespeler te passen. Rogiers is nu in balbezit. Rogiers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mentana speelt de bal door. Brachmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Barella begaat een overtreding. Barella krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Warwarczyn speelt de bal door. Brachmański rent richting de bal. Brachmański passt de bal met de wreef. Soliwoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Soliwoda draait met de bal, schiet en ... Sharp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Olszówka 63%, FC Tarnów 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS Olszówka - FC Tarnów 0:0

61e minuut.
Mentana speelt de bal door. Barella is nu in balbezit. Barella met een sublieme pass. Rogiers rent richting de bal. Rogiers haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Marana passt de bal met de wreef. Mentana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mentana passt de bal zonder na te denken. bin Sabtu is nu in balbezit. bin Sabtu draait met de bal, schiet en ... Paal!

64e minuut.
Moldovan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barella bereikt de bal nog maar net als eerste. Barella passt de bal zonder na te denken. bin Sabtu bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sabtu draait met de bal, schiet en ... Pereszlucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
bin Sabtu rent richting de bal. bin Sabtu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rogiers de bal. Rogiers schiet op doel. Komorowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Moldovan neemt de hoekschop. Daar is Brachmański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogiers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogiers draait met de bal, schiet en ... Pereszlucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Kasiński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mentana met de inworp. bin Sabtu is nu in balbezit. bin Sabtu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Mentana passt de bal met de wreef. Barella bereikt de bal nog maar net als eerste. Barella speelt de bal door. bin Sabtu bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sabtu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Warwarczyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Mentana verovert de bal door een tackle van achteren. Mentana passt de bal zonder na te denken. bin Sabtu bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sabtu schiet op doel. Pereszlucha bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Olszówka 85%, FC Tarnów 15%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS Olszówka - FC Tarnów 0:0