Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Podlasie mma pewel
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 15.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Stożek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serek met de inworp. Klungelig pakt Dybula de bal. Dybula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Stożek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gralewski komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Gralewski onderschept slim de pass. Gralewski speelt de bal door. Sokół bereikt de bal nog maar net als eerste. Włocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Włocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Podlasie - mma pewel 0:1

37e minuut.
Dybula bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarczyk is nu in balbezit. Maziarczyk speelt de bal door. Sokół bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokół schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podlasie 36%, mma pewel 64%.
Podlasie - mma pewel 0:1

52e minuut.
Maziarczyk onderschept slim de pass. Kotecki is nu in balbezit. Maziarczyk begaat een overtreding. Maziarczyk krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Gralewski rent richting de bal. Kotecki verovert de bal door een tackle van achteren. Michalski met een sublieme pass. Dybula bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybula schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gralewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Matejko de bal. Michalski onderschept slim de pass. Michalski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podlasie 46%, mma pewel 54%.
Podlasie - mma pewel 0:1