Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tarnów Zahoczewie
4-3-3 Tactiek sparing
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 28.3
very good Schieten weak
good Passen weak
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Pietka met een harde bal richting middenveld. Rais rent richting de bal. Rais geeft een hoge lob. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - Zahoczewie 1:0

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Polowczyk de bal onder controle te krijgen. Rais bereikt de bal nog maar net als eerste. Rais geeft een lange en hoge pass. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek draait met de bal, schiet en ... Pietka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - Zahoczewie 2:0

24e minuut.
Daar is Artisti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artisti geeft een lange en hoge pass. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. Pietka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - Zahoczewie 3:0

26e minuut.
Trawöger geeft een hoge lob. Dineţ is nu in balbezit. Zapolny legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dineţ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Samek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Pietka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - Zahoczewie 4:0

27e minuut.
George geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rais zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek passt de bal met de wreef. Pietka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dineţ rent richting de bal. Dineţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - Zahoczewie 5:0

36e minuut.
Rozumek verovert de bal door een tackle van achteren. Dineţ is nu in balbezit. Rozumek begaat een overtreding. Rozumek krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Dibáczy kopt de bal weg. Daar is Szibalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artisti is nu in balbezit. Artisti draait met de bal, schiet en ... Pietka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - Zahoczewie 6:0

44e minuut.
Rais zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Samek rent richting de bal. Samek passt de bal zonder na te denken. Dineţ rent richting de bal. Dineţ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Przedpełski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Artisti met de inworp. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tarnów 41%, Zahoczewie 59%.
FC Tarnów - Zahoczewie 6:0

54e minuut.
Saulnier verovert de bal door een tackle van achteren. Saulnier met een sublieme pass. Dineţ heeft problemen om de bal te vangen. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. Pietka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - Zahoczewie 7:0

57e minuut.
Dineţ draait met de bal, schiet en ... Dibáczy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Artisti zal de hoekschop nemen. Dineţ krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
George geeft een hoge lob. Inworp. Rais met de inworp. Samek probeert de bal met de borst te controleren. Samek haalt uit met een fantastische trap. Pietka bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rais neemt de hoekschop. Daar is Dineţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Dineţ controleert de bal met de borst. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Marana geeft de bal voor. Samek kopt de bal weg. Daar is Zapolny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saulnier is nu in balbezit. Saulnier haalt uit met een fantastische trap. Pietka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - Zahoczewie 8:0

69e minuut.
Artisti geeft een lange en hoge pass. Daar is Dineţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samek is nu in balbezit. Samek schiet op doel. Pietka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Artisti is nu in balbezit. Artisti probeert naar een medespeler te passen. Samek is nu in balbezit. Samek schiet op doel. Pietka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - Zahoczewie 9:0

80e minuut.
Dineţ kopt de bal weg. Samek probeert de bal met de borst te controleren. Saulnier is nu in balbezit. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek haalt uit met een fantastische trap. Pietka bokst de bal weg.

81e minuut.
Pietka met een sublieme pass. Artisti kopt de bal weg. Daar is Przedpełski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Trawöger bereikt de bal nog maar net als eerste. Trawöger geeft een lange en hoge pass. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ draait met de bal, schiet en ... Pietka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - Zahoczewie 10:0

86e minuut.
George geeft een hoge lob. Rais is nu in balbezit. Rais met een sublieme pass. Samek is nu in balbezit. Samek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Artisti is nu in balbezit. Artisti geeft de bal voor. Samek rent richting de bal. Samek draait met de bal, schiet en ... Pietka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - Zahoczewie 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tarnów 27%, Zahoczewie 73%.
FC Tarnów - Zahoczewie 11:0