Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zahoczewie FC Tarnów
sparing Tactiek 4-3-3
40% Balbezit 60%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
29.3 gemiddelde waardering 47.8
weak Schieten excellent
weak Passen good
average Verdedigen adequate


6e minuut.
Przedpełski geeft de bal voor. Rais bereikt de bal nog maar net als eerste. Rais geeft een hoge lob. Samek is nu in balbezit. Samek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Artisti kopt de bal weg. Saulnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saulnier passt de bal zonder na te denken. Dineţ rent richting de bal. Dineţ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zahoczewie - FC Tarnów 0:1

14e minuut.
Dasí geeft een hoge lob. Inworp. Szibalski met een snelle inworp. Wąsik probeert de bal met de borst te controleren. Wąsik geeft een hoge lob. ter Horst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
George rent richting de bal. George passt de bal zonder na te denken. Guła heeft problemen om de bal te vangen. Rais bereikt de bal nog maar net als eerste. Rais haalt uit met een fantastische trap. Pietka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Rais kopt de bal weg. Dibáczy heeft problemen om de bal te vangen. Dineţ rent richting de bal. Dineţ draait met de bal, schiet en ... Pietka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zahoczewie - FC Tarnów 0:2

18e minuut.
Rais probeert naar een medespeler te passen. Štajner heeft problemen om de bal te vangen. Deberny verovert de bal door een tackle van achteren. Deberny draait met de bal, schiet en ... Polowczyk krijgt zijn hoofd ertegen. ter Horst bokst de bal weg.

21e minuut.
Polowczyk rent richting de bal. Štajner verovert de bal door een tackle van achteren. Štajner geeft de bal voor. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. Pietka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Dineţ rent richting de bal. Dineţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zahoczewie - FC Tarnów 0:3

33e minuut.
Saulnier verovert de bal door een tackle van achteren. Saulnier speelt de bal door. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ schiet op doel. Dibáczy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rais neemt de hoekschop. Dineţ krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zahoczewie - FC Tarnów 0:4

33e minuut.
Wąsik probeert naar een medespeler te passen. Szibalski speelt de bal door. Przedpełski heeft problemen om de bal te vangen. Dineţ rent richting de bal. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zahoczewie - FC Tarnów 0:5

35e minuut.
Wąsik rent richting de bal. Samek onderschept slim de pass. Dibáczy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dibáczy krijgt een gele kaart. Samek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Samek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dineţ krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Polowczyk is nu in balbezit. Dineţ is nu in balbezit. Samek rent richting de bal. Samek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zahoczewie - FC Tarnów 0:6

45e minuut.
Zapolny rent richting de bal. Zapolny geeft de bal voor. Rais kopt de bal weg. Samek rent richting de bal. Samek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zahoczewie 60%, FC Tarnów 40%.
Zahoczewie - FC Tarnów 0:6

49e minuut.
Dineţ is nu in balbezit. Dineţ probeert naar een medespeler te passen. Dibáczy is nu in balbezit. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Artisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Artisti passt de bal zonder na te denken. Dineţ rent richting de bal. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. Pietka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zahoczewie - FC Tarnów 0:7

52e minuut.
ter Horst met een harde bal richting middenveld. Artisti kopt de bal weg. Samek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Štajner is nu in balbezit. Štajner geeft de bal voor. Klungelig pakt Dineţ de bal. Dineţ schiet op doel. Pietka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zahoczewie - FC Tarnów 0:8

68e minuut.
Deberny rent richting de bal. Štajner onderschept slim de pass. Štajner met een sublieme pass. Samek rent richting de bal. Samek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Rozumek rent richting de bal. Saulnier onderschept slim de pass. Saulnier met een sublieme pass. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ schiet op doel. Pietka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zahoczewie - FC Tarnów 0:9

76e minuut.
Artisti passt de bal in één keer door. Štajner is nu in balbezit. Polowczyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Polowczyk krijgt een gele kaart. Štajner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Štajner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Samek is nu in balbezit. Samek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Dineţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dineţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zahoczewie - FC Tarnów 0:10

78e minuut.
Saulnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saulnier met een sublieme pass. Rais speelt de bal door. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zahoczewie - FC Tarnów 0:11

81e minuut.
Štajner speelt de bal door. Rais bereikt de bal nog maar net als eerste. Rais passt de bal in één keer door. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Štajner is nu in balbezit. Deberny verovert de bal door een tackle van achteren. Polowczyk is nu in balbezit. Polowczyk schiet op doel. ter Horst probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zahoczewie - FC Tarnów 1:11

85e minuut.
Daar is Rais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rais geeft een lange en hoge pass. Dibáczy rent richting de bal. Samek onderschept slim de pass. Samek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Saulnier rent richting de bal. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Saulnier rent richting de bal. Saulnier draait met de bal, schiet en ... Pietka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zahoczewie - FC Tarnów 1:12

90e minuut.
Moşneguţu is nu in balbezit. Moşneguţu geeft de bal voor. Dineţ rent richting de bal. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. Pietka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zahoczewie - FC Tarnów 1:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zahoczewie 55%, FC Tarnów 45%.
Zahoczewie - FC Tarnów 1:13