Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Olszówka Kasia The Best
Normal Tactiek 442
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 33.2
matig Schieten goed
zwak Passen matig
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Hessey rent richting de bal. Brachmański rent richting de bal. Hessey onderschept slim de pass. Seta rent richting de bal. Seta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Olszówka - Kasia The Best 0:1

4e minuut.
Szek kopt de bal weg. Ködöböcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrowski met een sublieme pass. Seta bereikt de bal nog maar net als eerste. Seta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Olszówka - Kasia The Best 0:2

9e minuut.
Brachmański verovert de bal door een tackle van achteren. Brachmański met een sublieme pass. Soliwoda rent richting de bal. Soliwoda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Olszówka - Kasia The Best 1:2

9e minuut.
Seta passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hessey de bal. Hessey passt de bal met de wreef. Seta rent richting de bal. Seta schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Drybczewski geeft een lange en hoge pass. Seta heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Kasiński ... Strafschop! Seta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Seta legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Olszówka - Kasia The Best 1:3

13e minuut.
Szek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Drybczewski met de inworp. Biksadský rent richting de bal. Biksadský geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Zambrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrowski speelt de bal door. Biksadský speelt de bal door. Seta is nu in balbezit. Seta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski passt de bal in één keer door. Zambrowski is nu in balbezit. Zambrowski passt de bal met de wreef. Balázsy geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Seta heeft problemen om de bal te vangen. Kasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Seta verovert de bal door een tackle van achteren. Seta draait met de bal, schiet en ... Pereszlucha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Olszówka - Kasia The Best 1:4

43e minuut.
Hessey onderschept slim de pass. Zambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrowski passt de bal zonder na te denken. Seta is nu in balbezit. Seta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Olszówka 77%, Kasia The Best 23%.
RKS Olszówka - Kasia The Best 1:4

47e minuut.
Świderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Świderek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Szarynski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hermanowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Drybczewski passt de bal met de wreef. Daar is Seta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hessey is nu in balbezit. Hessey haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kasiński de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Pereszlucha met een harde bal richting middenveld. Soliwoda kan de bal niet met de borst controleren. Zambrowski met een sublieme pass. Hessey rent richting de bal. Hessey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Zambrowski rent richting de bal. Zambrowski passt de bal in één keer door. Hessey bereikt de bal nog maar net als eerste. Hessey schiet op doel. Pereszlucha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Olszówka - Kasia The Best 1:5

60e minuut.
Ködöböcz passt de bal in één keer door. Szek rent richting de bal. Hessey bereikt de bal nog maar net als eerste. Hessey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Olszówka - Kasia The Best 1:6

66e minuut.
Zambrowski passt de bal zonder na te denken. Kasiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Seta bereikt de bal nog maar net als eerste. Seta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Szek rent richting de bal. Hessey verovert de bal door een tackle van achteren. Hessey passt de bal in één keer door. Seta is nu in balbezit. Seta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Balázsy is nu in balbezit. Balázsy probeert naar een medespeler te passen. Hessey bereikt de bal nog maar net als eerste. Hessey draait met de bal, schiet en ... Komorowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Cyrulik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biksadský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drybczewski geeft een hoge lob. Hessey springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Olszówka - Kasia The Best 1:7

71e minuut.
Biksadský is nu in balbezit. Biksadský passt de bal zonder na te denken. Balázsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Balázsy geeft een hoge lob. Hessey maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Olszówka - Kasia The Best 1:8

82e minuut.
Daar is Zambrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ködöböcz rent richting de bal. Zambrowski speelt de bal door. Klungelig pakt Hessey de bal. Hessey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Olszówka - Kasia The Best 1:9

88e minuut.
Kasiński rent richting de bal. Kasiński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lozano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balázsy geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Hessey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Olszówka - Kasia The Best 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Olszówka 78%, Kasia The Best 22%.
RKS Olszówka - Kasia The Best 1:10