Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odra Wodzisław RKS Olszówka
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 24.5
matig Schieten redelijk
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Klungelig pakt Kulisz de bal. Chyła rent richting de bal. Chyła speelt de bal door. Kucenko is nu in balbezit. Kucenko schiet op doel. Pereszlucha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Brachmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła verovert de bal door een tackle van achteren. Chyła speelt de bal door. Kucenko rent richting de bal. Kucenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wodzisław - RKS Olszówka 1:0

5e minuut.
Frączak onderschept slim de pass. Frączak geeft een hoge lob. Komorowski heeft problemen om de bal te vangen. Kucenko onderschept slim de pass. Kucenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wodzisław - RKS Olszówka 2:0

7e minuut.
Cyrulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko onderschept slim de pass. Kucenko schiet op doel. Komorowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pereszlucha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wodzisław - RKS Olszówka 3:0

10e minuut.
Hermanowski probeert naar een medespeler te passen. Burlikowski is nu in balbezit. Soliwoda verovert de bal door een tackle van achteren. Soliwoda haalt uit met een fantastische trap. Antoniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wodzisław - RKS Olszówka 3:1

25e minuut.
Pereszlucha trapt de bal weg van het doel. Rejmer kopt de bal weg. Hermanowski met een sublieme pass. Soliwoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Soliwoda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Burlikowski trapt de bal weg van het doel. Chyła kopt de bal weg. Kucenko is nu in balbezit. Kucenko schiet op doel. Pereszlucha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Kulisz is nu in balbezit. Hermanowski onderschept slim de pass. Hermanowski passt de bal in één keer door. Soliwoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Soliwoda draait met de bal, schiet en ... Antoniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wodzisław - RKS Olszówka 3:2

38e minuut.
Cyrulik verovert de bal door een tackle van achteren. Chyła verovert de bal door een tackle van achteren. Chyła passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kucenko de bal. Kucenko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odra Wodzisław 45%, RKS Olszówka 55%.
Odra Wodzisław - RKS Olszówka 3:2

52e minuut.
Warwarczyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Warwarczyn passt de bal in één keer door. Kucenko is nu in balbezit. Chyła is nu in balbezit. Chyła haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Soliwoda onderschept slim de pass. Hermanowski is nu in balbezit. Kulisz rent richting de bal. Hermanowski onderschept slim de pass. Hermanowski haalt uit met een fantastische trap. Antoniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Rejmer kopt de bal weg. Daar is Laulala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermanowski onderschept slim de pass. Hermanowski haalt uit met een fantastische trap. Antoniak bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Cyrulik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Komorowski de bal onder controle te krijgen. Pereszlucha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wodzisław - RKS Olszówka 4:2

69e minuut.
Hermanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermanowski speelt de bal door. Soliwoda is nu in balbezit. Soliwoda schiet op doel. Antoniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

81e minuut.
Szek bereikt de bal nog maar net als eerste. Parobczy is nu in balbezit. Parobczy passt de bal in één keer door. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Ślepowron kopt de bal weg. Daar is Chyła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chyła passt de bal met de wreef. Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko draait met de bal, schiet en ... Pereszlucha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wodzisław - RKS Olszówka 5:2

89e minuut.
Panczak geeft een hoge lob. Ślepowron kopt de bal weg. Daar is Warwarczyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kucenko is nu in balbezit. Kucenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wodzisław - RKS Olszówka 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odra Wodzisław 37%, RKS Olszówka 63%.
Odra Wodzisław - RKS Olszówka 6:2