Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
polska jr mma pewel
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Toporny is nu in balbezit. Stożek verovert de bal door een tackle van achteren. Toporny schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Toporny is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Stożek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stożek met een snel genomen vrije trap. Sokół is nu in balbezit. Sokół haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Sokół is nu in balbezit. Fiodorkiewicz rent richting de bal. Sokół onderschept slim de pass. Sokół haalt uit met een fantastische trap. Dolecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
polska jr - mma pewel 0:1

24e minuut.
Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Stożek onderschept slim de pass. Stożek geeft een lange en hoge pass. Miodek is nu in balbezit. Miodek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Inworp. Romanczewski met de inworp. Gdaniec rent richting de bal. Sitarek onderschept slim de pass. Sitarek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Stożek probeert naar een medespeler te passen. Grylewski is nu in balbezit. Maziarczyk onderschept slim de pass. Sitarek rent richting de bal. Sitarek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gdaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarek is nu in balbezit. Sokół is nu in balbezit. Sokół schiet op doel. Dolecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: polska jr 75%, mma pewel 25%.
polska jr - mma pewel 0:1

47e minuut.
Stożek geeft de bal voor. Daar is Fiodorkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sokół bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokół haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gdaniec geeft een lange en hoge pass. Inworp. Romanczewski met de inworp. Sitarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gdaniec geeft de bal voor. Serwach kopt de bal weg. Daar is Stożek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poniedzielski verovert de bal door een tackle van achteren. Poniedzielski draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: polska jr 57%, mma pewel 43%.
polska jr - mma pewel 0:1