Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odra Wodzisław FC Tarnów
Normal Tactiek 4-3-3
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 50
matig Schieten zeer goed
zwak Passen goed
zwak Verdedigen matig


4e minuut.
Chyła is nu in balbezit. Trawöger verovert de bal door een tackle van achteren. Trawöger probeert naar een medespeler te passen. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wodzisław - FC Tarnów 0:1

7e minuut.
Samek heeft problemen om de bal te vangen. Samek probeert naar een medespeler te passen. Dineţ rent richting de bal. Dineţ draait met de bal, schiet en ... Antoniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wodzisław - FC Tarnów 0:2

9e minuut.
Rais kopt de bal weg. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek passt de bal zonder na te denken. Dineţ heeft problemen om de bal te vangen. Dineţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wodzisław - FC Tarnów 0:3

10e minuut.
Kucenko passt de bal met de wreef. Ślepowron rent richting de bal. Dineţ onderschept slim de pass. Samek is nu in balbezit. Samek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Samek passt de bal zonder na te denken. Burlikowski rent richting de bal. Dineţ verovert de bal door een tackle van achteren. Dineţ draait met de bal, schiet en ... Antoniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wodzisław - FC Tarnów 0:4

15e minuut.
Trawöger met een sublieme pass. Dasí is nu in balbezit. Dasí geeft de bal voor. Dineţ rent richting de bal. Dineţ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Artisti verovert de bal door een tackle van achteren. Artisti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Laulala de bal. Samek is nu in balbezit. Samek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Samek probeert de bal aan de voet te houden. Trawöger is nu in balbezit. Chyła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chyła krijgt een gele kaart. Trawöger raakt geblesseerd tijdens het duel. Trawöger zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dineţ rent richting de bal. Dineţ draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kucenko draait met de bal, schiet en ... ter Horst met een sublieme pass. Saulnier kopt de bal weg. Daar is Dineţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. Antoniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wodzisław - FC Tarnów 0:5

28e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat ter Horst niet meer kan verder spelen. Sharp komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Artisti onderschept slim de pass. Artisti passt de bal zonder na te denken. Rais probeert naar een medespeler te passen. Samek is nu in balbezit. Samek schiet op doel. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Dineţ probeert naar een medespeler te passen. Saulnier geeft een lange en hoge pass. Laulala heeft problemen om de bal te vangen. Samek is nu in balbezit. Samek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wodzisław - FC Tarnów 0:6

42e minuut.
Malka met een sublieme pass. Artisti heeft problemen om de bal te vangen. Artisti passt de bal zonder na te denken. Samek heeft problemen om de bal te vangen. Samek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wodzisław - FC Tarnów 0:7

43e minuut.
Daar is Parobczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samek rent richting de bal. Samek passt de bal zonder na te denken. Dineţ rent richting de bal. Dineţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wodzisław - FC Tarnów 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odra Wodzisław 72%, FC Tarnów 28%.
Odra Wodzisław - FC Tarnów 0:8

46e minuut.
Rais passt de bal met de wreef. Moşneguţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moşneguţu geeft de bal voor. Samek is nu in balbezit. Samek schiet op doel. Antoniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wodzisław - FC Tarnów 0:9

50e minuut.
Trawöger probeert naar een medespeler te passen. Saulnier heeft problemen om de bal te vangen. Saulnier passt de bal zonder na te denken. Samek is nu in balbezit. Samek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wodzisław - FC Tarnów 0:10

53e minuut.
Rais met een sublieme pass. Samek rent richting de bal. Samek passt de bal met de wreef. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Artisti probeert naar een medespeler te passen. Hudysz heeft problemen om de bal te vangen. Saulnier is nu in balbezit. Saulnier schiet op doel. Antoniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wodzisław - FC Tarnów 0:11

56e minuut.
Dineţ kopt de bal weg. Laulala heeft problemen om de bal te vangen. Samek onderschept slim de pass. Samek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wodzisław - FC Tarnów 0:12

59e minuut.
Saulnier heeft problemen om de bal te vangen. Saulnier speelt de bal door. Dineţ rent richting de bal. Dineţ schiet op doel. Antoniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wodzisław - FC Tarnów 0:13

61e minuut.
Kulisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saulnier onderschept slim de pass. Saulnier speelt de bal door. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Burlikowski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wodzisław - FC Tarnów 0:14

64e minuut.
Laulala is nu in balbezit. Laulala geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rais met de inworp. Trawöger geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Saulnier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saulnier passt de bal in één keer door. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ draait met de bal, schiet en ... Antoniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wodzisław - FC Tarnów 0:15

69e minuut.
Rais bereikt de bal nog maar net als eerste. Rais geeft een lange en hoge pass. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. Antoniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wodzisław - FC Tarnów 0:16

75e minuut.
Saulnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saulnier passt de bal in één keer door. Artisti met een sublieme pass. Dineţ rent richting de bal. Dineţ schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek probeert naar een medespeler te passen. Dineţ rent richting de bal. Dineţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wodzisław - FC Tarnów 0:17

80e minuut.
Panczak met een snelle inworp. Kulisz rent richting de bal. Kulisz speelt de bal door. Chyła is nu in balbezit. Chyła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Moşneguţu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hudysz de bal. Dineţ rent richting de bal. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. Antoniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wodzisław - FC Tarnów 0:18

89e minuut.
Saulnier kopt de bal weg. Laulala heeft problemen om de bal te vangen. Samek is nu in balbezit. Samek schiet op doel. Antoniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wodzisław - FC Tarnów 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odra Wodzisław 73%, FC Tarnów 27%.
Odra Wodzisław - FC Tarnów 0:19