Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zahoczewie RKS Olszówka
sparing Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 23.6
weak Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Szibalski passt de bal met de wreef. Deberny is nu in balbezit. Cyrulik onderschept slim de pass. Polowczyk onderschept slim de pass. Polowczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guła met de inworp. Wąsik geeft een lange en hoge pass. Daar is Polowczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polowczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Wąsik met een sublieme pass. Szibalski is nu in balbezit. Hermanowski begaat een overtreding. Hermanowski krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Szek geeft een hoge lob. Rozumek rent richting de bal. Rejmer is nu in balbezit. Guła is nu in balbezit. Guła geeft een lange en hoge pass. Pereszlucha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Polowczyk rent richting de bal. Polowczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zahoczewie - RKS Olszówka 1:0

43e minuut.
Przedpełski verovert de bal door een tackle van achteren. Przedpełski geeft een hoge lob. Warwarczyn is nu in balbezit. Polowczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Polowczyk draait met de bal, schiet en ... Pereszlucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zahoczewie 38%, RKS Olszówka 62%.
Zahoczewie - RKS Olszówka 1:0

70e minuut.
Rozumek passt de bal in één keer door. Daar is Wąsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wąsik geeft de bal voor. Polowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polowczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guła met een snelle inworp. Wąsik kan de bal niet met de borst controleren. Wąsik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zahoczewie - RKS Olszówka 2:0

86e minuut.
Komorowski geeft een hoge lob. George is nu in balbezit. George geeft een lange en hoge pass. Szibalski rent richting de bal. Szibalski speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zahoczewie 33%, RKS Olszówka 67%.
Zahoczewie - RKS Olszówka 2:0