Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Olszówka Zahoczewie
Normal Tactiek sparing
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 27.5
adequate Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


11e minuut.
Przedpełski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szarynski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hermanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermanowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pietka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Soliwoda is nu in balbezit. Soliwoda haalt uit met een fantastische trap. Pietka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Olszówka 51%, Zahoczewie 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS Olszówka - Zahoczewie 0:0

49e minuut.
Stoch passt de bal met de wreef. Polowczyk rent richting de bal. Polowczyk passt de bal met de wreef. Deberny is nu in balbezit. Deberny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Olszówka - Zahoczewie 0:1

52e minuut.
Hermanowski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dibáczy de bal onder controle te krijgen. Soliwoda is nu in balbezit. Soliwoda draait met de bal, schiet en ... Pietka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RKS Olszówka - Zahoczewie 1:1

52e minuut.
Polowczyk probeert naar een medespeler te passen. Deberny heeft problemen om de bal te vangen. Soliwoda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Soliwoda krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Szibalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szibalski geeft een hoge lob. Komorowski heeft problemen om de bal te vangen. Deberny bereikt de bal nog maar net als eerste. Deberny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Deberny bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Deberny bereikt de bal nog maar net als eerste. Deberny haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Komorowski de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Pereszlucha met een sublieme pass. Wąsik kopt de bal weg. Komorowski heeft problemen om de bal te vangen. Polowczyk is nu in balbezit. Polowczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Wąsik is nu in balbezit. Wąsik geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Szek de bal onder controle te krijgen. Deberny is nu in balbezit. Deberny haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Hermanowski geeft een hoge lob. Doeltrap. Zapolny trapt de bal weg. Polowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polowczyk schiet op doel. Pereszlucha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Olszówka 65%, Zahoczewie 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS Olszówka - Zahoczewie 1:1