Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Podlasie polska jr
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Włodarz is nu in balbezit. Dolas onderschept slim de pass. Dolas passt de bal in één keer door. Poniedzielski rent richting de bal. Poniedzielski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Grylewski geeft een hoge lob. Brona probeert de bal aan de voet te houden. Serek probeert naar een medespeler te passen. Adamczak is nu in balbezit. Adamczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Podlasie - polska jr 1:0

19e minuut.
Dolas onderschept slim de pass. Dolas probeert naar een medespeler te passen. Gałusa is nu in balbezit. Parada verovert de bal door een tackle van achteren. Parada geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kikowski heeft problemen om de bal te vangen. Dolas is nu in balbezit. Kotecki begaat een overtreding. Kotecki krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Podgórzak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Włodarz. Podgórzak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Podgórzak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Poniedzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniedzielski draait met de bal, schiet en ... Bełzowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Podlasie - polska jr 1:1

31e minuut.
Krezus is nu in balbezit. Krezus geeft een lange en hoge pass. Wędrowycz kopt de bal weg. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Podgórzak kopt de bal weg. Daar is Kikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kikowski passt de bal zonder na te denken. Adamczak rent richting de bal. Adamczak draait met de bal, schiet en ... Dolecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Grylewski heeft problemen om de bal te vangen. Grylewski passt de bal met de wreef. Poniedzielski is nu in balbezit. Poniedzielski haalt uit met een fantastische trap. Bełzowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Podlasie - polska jr 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podlasie 56%, polska jr 44%.
Podlasie - polska jr 1:2

66e minuut.
Wędrowycz geeft een lange en hoge pass. Adamczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gdaniec zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gdaniec naar de kleedkamers voor een vroege douche.

66e minuut.
Adamczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kikowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Krezus heeft problemen om de bal te vangen. Adamczak is nu in balbezit. Adamczak draait met de bal, schiet en ... Dolecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Fiodorkiewicz rent richting de bal. Fiodorkiewicz geeft een lange en hoge pass. Serek speelt de bal door. Dybula rent richting de bal. Dybula schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Brona met een snelle inworp. Kikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikowski passt de bal in één keer door. Adamczak is nu in balbezit. Adamczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podlasie 39%, polska jr 61%.
Podlasie - polska jr 1:2