Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
polska jr Podlasie
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.3
matig Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen tragisch


18e minuut.
Serek is nu in balbezit. Serek geeft een lange en hoge pass. Daar is Krezus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dybula rent richting de bal. Dybula haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Brona bereikt de bal nog maar net als eerste. Serek probeert naar een medespeler te passen. Gurgul rent richting de bal. Pielorz onderschept slim de pass. Pielorz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Wojnecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojnecki met een sublieme pass. Grylewski controleert de bal met de borst. Pielorz rent richting de bal. Pielorz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Poniedzielski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dolas komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Klungelig pakt Grylewski de bal. Kotecki rent richting de bal. Toporny begaat een overtreding. Toporny krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: polska jr 54%, Podlasie 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
polska jr - Podlasie 0:0

52e minuut.
Wędrowycz rent richting de bal. Wędrowycz geeft een lange en hoge pass. Wojnecki is nu in balbezit. Wojnecki passt de bal zonder na te denken. Pietras geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kotecki geeft de bal voor. Serek speelt de bal door. Grylewski rent richting de bal. Pielorz onderschept slim de pass. Pielorz schiet op doel. Paal! Dolecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Kotecki heeft problemen om de bal te vangen. Wojnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnecki met een sublieme pass. Dolas is nu in balbezit. Dolas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: polska jr 50%, Podlasie 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
polska jr - Podlasie 0:0