Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Podlasie Zahoczewie
Normal Tactiek sparing
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 28.3
average Schieten weak
poor Passen weak
tragic Verdedigen weak


5e minuut.
Michalski heeft problemen om de bal te vangen. Guła bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalski begaat een overtreding. Michalski krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Panicz rent richting de bal. Panicz met een sublieme pass. Kikowski is nu in balbezit. Polowczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Polowczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Deberny raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Czapek komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Wąsik passt de bal met de wreef. Szibalski geeft een lange en hoge pass. Polowczyk rent richting de bal. Polowczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Podlasie - Zahoczewie 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podlasie 71%, Zahoczewie 29%.
Podlasie - Zahoczewie 0:1

76e minuut.
Guła kopt de bal weg. Daar is Wędrowycz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Włodarz rent richting de bal. Czapek verovert de bal door een tackle van achteren. Czapek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Guła is nu in balbezit. Guła met een sublieme pass. Czapek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapek schiet op doel. Bełzowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Podlasie - Zahoczewie 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podlasie 65%, Zahoczewie 35%.
Podlasie - Zahoczewie 0:2