Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odra Wodzisław mma pewel
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 14.7
average Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Maziarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła onderschept slim de pass. Chyła speelt de bal door. Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko heeft problemen om de bal te vangen. Chyła rent richting de bal. Kucenko rent richting de bal. Kucenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Romanczewski geeft een lange en hoge pass. Sokół probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokół onderschept slim de pass. Sokół haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Serwach rent richting de bal. Chyła onderschept slim de pass. Kucenko rent richting de bal. Kucenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wodzisław - mma pewel 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odra Wodzisław 28%, mma pewel 72%.
Odra Wodzisław - mma pewel 1:0

57e minuut.
Kulisz passt de bal in één keer door. Panczak is nu in balbezit. Panczak met een sublieme pass. Chyła rent richting de bal. Chyła haalt uit met een fantastische trap. Śmielak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wodzisław - mma pewel 2:0

68e minuut.
Kulisz rent richting de bal. Maziarczyk onderschept slim de pass. Maziarczyk passt de bal zonder na te denken. Sokół rent richting de bal. Sokół haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kulisz met een sublieme pass. Kucenko rent richting de bal. Chyła rent richting de bal. Kucenko is nu in balbezit. Kucenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kulisz geeft een hoge lob. Inworp. Miodek met de inworp. Sitarek is nu in balbezit. Sitarek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Panczak is nu in balbezit. Panczak passt de bal met de wreef. Kucenko rent richting de bal. Kucenko schiet op doel. Na een snelle pass probeert Serwach de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Parobczy neemt de hoekschop. Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko haalt uit met een fantastische trap. Śmielak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odra Wodzisław 52%, mma pewel 48%.
Odra Wodzisław - mma pewel 2:0