Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PDW AG FC Tarnów
Normal Tactiek 4-3-3
35% Balbezit 65%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.9 gemiddelde waardering 42.1
poor Schieten very good
hopeless Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Samek onderschept slim de pass. Samek passt de bal in één keer door. Saulnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Artisti is nu in balbezit. Artisti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PDW AG - FC Tarnów 0:1

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rais neemt de hoekschop. Daar is Samek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samek haalt uit met een fantastische trap. Morski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Trawöger met een sublieme pass. Artisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Artisti speelt de bal door. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szałucha met een harde bal richting middenveld. Artisti kopt de bal weg. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. Szałucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Trawöger kopt de bal weg. Samek met een sublieme pass. Saulnier heeft problemen om de bal te vangen. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PDW AG - FC Tarnów 0:2

13e minuut.
Burski rent richting de bal. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ speelt de bal door. Daar is Samek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samek schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PDW AG - FC Tarnów 0:3

17e minuut.
Saulnier met een sublieme pass. Daar is Samek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. Szałucha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PDW AG - FC Tarnów 0:4

18e minuut.
Saulnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dytłow bereikt de bal nog maar net als eerste. Dytłow passt de bal zonder na te denken. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Samek passt de bal met de wreef. Saulnier is nu in balbezit. Saulnier probeert naar een medespeler te passen. Dineţ kan de bal niet met de borst controleren. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Rais passt de bal in één keer door. Artisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Artisti geeft de bal voor. Dineţ heeft problemen om de bal te vangen. Dineţ schiet op doel. Szałucha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rais neemt de hoekschop. Samek rent richting de bal. Samek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PDW AG - FC Tarnów 0:5

23e minuut.
Gmoch met een sublieme pass. Burski is nu in balbezit. Samek onderschept slim de pass. Samek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PDW AG - FC Tarnów 0:6

25e minuut.
Trawöger rent richting de bal. Trawöger passt de bal zonder na te denken. Samek is nu in balbezit. Klungelig pakt Saulnier de bal. Saulnier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Samek is nu in balbezit. Saulnier rent richting de bal. Samek rent richting de bal. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PDW AG - FC Tarnów 0:7

31e minuut.
Moşneguţu passt de bal in één keer door. Daar is Saulnier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samek is nu in balbezit. Samek schiet op doel. Szałucha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PDW AG - FC Tarnów 0:8

34e minuut.
Saulnier onderschept slim de pass. Saulnier speelt de bal door. Nowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ verovert de bal door een tackle van achteren. Dineţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PDW AG - FC Tarnów 0:9

38e minuut.
Cugowski rent richting de bal. Samek verovert de bal door een tackle van achteren. Samek passt de bal met de wreef. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PDW AG - FC Tarnów 0:10

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Artisti met een snelle inworp. Nowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ verovert de bal door een tackle van achteren. Dineţ draait met de bal, schiet en ... Paal! Dineţ rent richting de bal. Dineţ schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PDW AG - FC Tarnów 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PDW AG 82%, FC Tarnów 18%.
PDW AG - FC Tarnów 0:11

46e minuut.
Samek passt de bal zonder na te denken. Marana is nu in balbezit. Marana geeft een hoge lob. Dineţ rent richting de bal. Dineţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Morski verovert de bal door een tackle van achteren. Saulnier onderschept slim de pass. Saulnier probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Samek de bal. Samek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Dineţ probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saulnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saulnier passt de bal met de wreef. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek haalt uit met een fantastische trap. Szałucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PDW AG - FC Tarnów 0:12

55e minuut.
Artisti is nu in balbezit. Artisti passt de bal met de wreef. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ draait met de bal, schiet en ... Nowiński probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Bieńkowski rent richting de bal. Artisti rent richting de bal. Artisti probeert naar een medespeler te passen. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Szałucha trapt de bal weg. Saulnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saulnier passt de bal in één keer door. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PDW AG - FC Tarnów 0:13

68e minuut.
Rais bereikt de bal nog maar net als eerste. Rais passt de bal zonder na te denken. Daar is Samek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samek schiet op doel. Morski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PDW AG - FC Tarnów 0:14

71e minuut.
Morski geeft een hoge lob. Daar is Artisti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artisti met een sublieme pass. Dineţ rent richting de bal. Dineţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Rais geeft de bal voor. Daar is Bieńkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saulnier rent richting de bal. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. Szałucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Rais zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Samek geeft een lange en hoge pass. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PDW AG - FC Tarnów 0:15

80e minuut.
Dubrawski kopt de bal weg. Daar is Marana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marana geeft een hoge lob. Samek is nu in balbezit. Samek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Rais is nu in balbezit. Rais passt de bal in één keer door. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ draait met de bal, schiet en ... Nowiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Artisti zal de hoekschop nemen. Saulnier kopt de bal weg. Dineţ heeft problemen om de bal te vangen. Dineţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Szałucha trapt de bal weg. Artisti kopt de bal weg. Dineţ rent richting de bal. Dineţ draait met de bal, schiet en ... Szałucha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Doeltrap. Szałucha trapt de bal weg. Artisti heeft problemen om de bal te vangen. Artisti passt de bal in één keer door. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Samek rent richting de bal. Samek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PDW AG - FC Tarnów 0:16

86e minuut.
Dytłow probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saulnier is nu in balbezit. Saulnier passt de bal met de wreef. Rais is nu in balbezit. Rais geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Saulnier heeft problemen om de bal te vangen. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ passt de bal met de wreef. Rais rent richting de bal. Rais schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Saulnier met een sublieme pass. Klungelig pakt Rais de bal. Rais geeft een lange en hoge pass. Samek is nu in balbezit. Samek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ draait met de bal, schiet en ... Szałucha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PDW AG - FC Tarnów 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PDW AG 87%, FC Tarnów 13%.
PDW AG - FC Tarnów 0:17