Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tarnów PDW AG
4-3-3 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
49 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 13.5
very good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Nowiński is nu in balbezit. Dineţ onderschept slim de pass. Dineţ passt de bal zonder na te denken. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Artisti is nu in balbezit. Artisti speelt de bal door. Samek is nu in balbezit. Samek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - PDW AG 1:0

5e minuut.
Czechowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Dulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dineţ onderschept slim de pass. Dineţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - PDW AG 2:0

7e minuut.
Cugowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rais met een snelle inworp. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Szałucha trapt de bal weg van het doel. Inworp. Rais met de inworp. Samek is nu in balbezit. Samek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ schiet op doel. Nowiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rais is nu in balbezit. Rais draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - PDW AG 3:0

11e minuut.
Trawöger raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barella komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Barella kopt de bal weg. Klungelig pakt Rais de bal. Rais passt de bal in één keer door. Saulnier rent richting de bal. Saulnier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - PDW AG 4:0

15e minuut.
Joachimowicz probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rais rent richting de bal. Rais speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - PDW AG 5:0

17e minuut.
Rais met een sublieme pass. Samek is nu in balbezit. Samek passt de bal met de wreef. Daar is Dineţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dineţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Artisti verovert de bal door een tackle van achteren. Artisti passt de bal in één keer door. Morski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek onderschept slim de pass. Samek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - PDW AG 6:0

23e minuut.
Samek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Saulnier de bal. Dineţ rent richting de bal. Saulnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saulnier haalt uit met een fantastische trap. Szałucha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Barella is nu in balbezit. Barella geeft de bal voor. Cugowski kopt de bal weg. Samek is nu in balbezit. Samek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - PDW AG 7:0

35e minuut.
Artisti passt de bal met de wreef. Rais probeert naar een medespeler te passen. Samek is nu in balbezit. Samek haalt uit met een fantastische trap. Morski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szałucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Rais onderschept slim de pass. Rais speelt de bal door. Samek rent richting de bal. Samek geeft een lange en hoge pass. Nowiński kopt de bal weg. Szałucha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dineţ rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - PDW AG 8:0

40e minuut.
Artisti is nu in balbezit. Artisti geeft een hoge lob. Cugowski heeft problemen om de bal te vangen. Samek rent richting de bal. Samek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dineţ verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Saulnier de bal. Saulnier met een sublieme pass. Samek is nu in balbezit. Samek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Artisti is nu in balbezit. Artisti passt de bal zonder na te denken. Daar is Joachimowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - PDW AG 9:0

45e minuut.
Nowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowiński speelt de bal door. Bieńkowski heeft problemen om de bal te vangen. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ draait met de bal, schiet en ... Szałucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tarnów 24%, PDW AG 76%.
FC Tarnów - PDW AG 9:0

46e minuut.
Artisti passt de bal in één keer door. Rais is nu in balbezit. Rais geeft de bal voor. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Rais met een sublieme pass. Artisti met een sublieme pass. Cugowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek verovert de bal door een tackle van achteren. Samek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - PDW AG 10:0

49e minuut.
Rais is nu in balbezit. Rais speelt de bal door. Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ verovert de bal door een tackle van achteren. Dineţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - PDW AG 11:0

52e minuut.
Artisti kopt de bal weg. Bieńkowski rent richting de bal. Saulnier verovert de bal door een tackle van achteren. Dineţ heeft problemen om de bal te vangen. Dineţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Saulnier is nu in balbezit. Dulewicz is nu in balbezit. Artisti geeft een hoge lob. Samek is nu in balbezit. Samek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - PDW AG 12:0

61e minuut.
Joachimowicz heeft problemen om de bal te vangen. Rais is nu in balbezit. Rais passt de bal in één keer door. Samek is nu in balbezit. Samek schiet op doel. Szałucha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Saulnier rent richting de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rais zal de hoekschop nemen. Samek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szałucha trapt de bal weg. Artisti kopt de bal weg. Dineţ rent richting de bal. Dineţ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Artisti rent richting de bal. Artisti geeft een lange en hoge pass. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ draait met de bal, schiet en ... Szałucha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - PDW AG 13:0

65e minuut.
Gmoch passt de bal met de wreef. Dubrawski rent richting de bal. Dineţ onderschept slim de pass. Dineţ passt de bal in één keer door. Samek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - PDW AG 14:0

67e minuut.
Czechowski met een sublieme pass. Dineţ rent richting de bal. Dineţ met een sublieme pass. Klungelig pakt Samek de bal. Samek schiet op doel. Szałucha bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - PDW AG 15:0

71e minuut.
Szałucha speelt de bal door. Rais is nu in balbezit. Rais geeft de bal voor. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Malka speelt de bal door. Artisti rent richting de bal. Artisti geeft de bal voor. Dineţ rent richting de bal. Dineţ draait met de bal, schiet en ... Szałucha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek schiet op doel. Szałucha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - PDW AG 16:0

77e minuut.
Saulnier speelt de bal door. Nowiński speelt de bal door. Szałucha rent richting de bal. Dineţ onderschept slim de pass. Dineţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - PDW AG 17:0

78e minuut.
Samek is nu in balbezit. Samek geeft de bal voor. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ heeft problemen om de bal te vangen. Dineţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - PDW AG 18:0

80e minuut.
Barella is nu in balbezit. Czechowski onderschept slim de pass. Artisti geeft een hoge lob. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Nowiński kopt de bal weg. Saulnier rent richting de bal. Saulnier passt de bal met de wreef. Daar is Samek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - PDW AG 19:0

83e minuut.
Moşneguţu geeft een hoge lob. Saulnier kopt de bal weg. Daar is Dineţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dineţ schiet op doel. Szałucha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - PDW AG 20:0

88e minuut.
Dineţ rent richting de bal. Dineţ geeft een lange en hoge pass. Saulnier heeft problemen om de bal te vangen. Samek rent richting de bal. Samek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - PDW AG 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tarnów 15%, PDW AG 85%.
FC Tarnów - PDW AG 21:0