Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odra Wodzisław Podlasie
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 18.5
matig Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Ślepowron probeert naar een medespeler te passen. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko is nu in balbezit. Chyła rent richting de bal. Chyła haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Kotecki heeft problemen om de bal te vangen. Kulisz probeert naar een medespeler te passen. Chyła probeert naar een medespeler te passen. Kucenko rent richting de bal. Kucenko draait met de bal, schiet en ... Bełzowski bokst de bal weg.

24e minuut.
Hudysz met een snelle inworp. Ślepowron geeft de bal voor. Kucenko kopt de bal weg. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bełzowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wodzisław - Podlasie 1:0

25e minuut.
Dybula is nu in balbezit. Kucenko verovert de bal door een tackle van achteren. Kikowski onderschept slim de pass. Chyła verovert de bal door een tackle van achteren. Chyła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Kulisz de bal. Michalski is nu in balbezit. Michalski met een sublieme pass. Adamczak is nu in balbezit. Adamczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Doeltrap. Laulala trapt de bal weg. Chyła kopt de bal weg. Dybula is nu in balbezit. Dybula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kucenko is nu in balbezit. Chyła rent richting de bal. Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko schiet op doel. Bełzowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wodzisław - Podlasie 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odra Wodzisław 38%, Podlasie 62%.
Odra Wodzisław - Podlasie 2:0

60e minuut.
Kulisz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pierniczak komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Klungelig pakt Wędrowycz de bal. Kotecki rent richting de bal. Kucenko onderschept slim de pass. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ślepowron onderschept slim de pass. Kotecki is nu in balbezit. Kotecki met een sublieme pass. Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Inworp. Frączak met een snelle inworp. Chyła rent richting de bal. Chyła haalt uit met een fantastische trap. Bełzowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wodzisław - Podlasie 3:0

75e minuut.
Włodarz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parobczy met de inworp. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Ślepowron met een sublieme pass. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła passt de bal zonder na te denken. Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odra Wodzisław 46%, Podlasie 54%.
Odra Wodzisław - Podlasie 3:0