Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Podlasie Odra Wodzisław
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 22.5
waardeloos Schieten matig
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen zwak


15e minuut.
Dybula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serek met een sublieme pass. Kotecki probeert naar een medespeler te passen. Pielorz is nu in balbezit. Pielorz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Panicz rent richting de bal. Panicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frączak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chyła geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kikowski speelt de bal door. Pielorz is nu in balbezit. Kulisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielorz onderschept slim de pass. Pielorz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Frączak probeert naar een medespeler te passen. Chyła rent richting de bal. Chyła passt de bal met de wreef. Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko schiet op doel. Bełzowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Podlasie - Odra Wodzisław 0:1

32e minuut.
Kulisz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parobczy rent richting de bal. Parobczy geeft een hoge lob. Kucenko rent richting de bal. Kucenko draait met de bal, schiet en ... Bełzowski bokst de bal weg. Wędrowycz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chyła is nu in balbezit. Chyła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Frączak geeft een hoge lob. Chyła kopt de bal weg. Panicz heeft problemen om de bal te vangen. Kucenko is nu in balbezit. Kucenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Podlasie - Odra Wodzisław 0:2

37e minuut.
Kotecki rent richting de bal. Kotecki passt de bal met de wreef. Daar is Kulisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulisz geeft de bal voor. Kucenko maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kulisz rent richting de bal. Kotecki is nu in balbezit. Kulisz onderschept slim de pass. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podlasie 60%, Odra Wodzisław 40%.
Podlasie - Odra Wodzisław 0:2

51e minuut.
Kotecki is nu in balbezit. Chyła onderschept slim de pass. Chyła geeft een lange en hoge pass. Kucenko is nu in balbezit. Kucenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kotecki probeert naar een medespeler te passen. Kucenko is nu in balbezit. Kucenko draait met de bal, schiet en ... Wędrowycz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Podlasie - Odra Wodzisław 0:3

77e minuut.
Panicz is nu in balbezit. Panicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Frączak met een snelle inworp. Chyła geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kikowski passt de bal in één keer door. Pielorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulisz rent richting de bal. Pielorz is nu in balbezit. Pielorz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podlasie 68%, Odra Wodzisław 32%.
Podlasie - Odra Wodzisław 0:3