Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zahoczewie mma pewel
sparing Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 16.7
matig Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Matejko verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Szibalski met de inworp. Polowczyk is nu in balbezit. Polowczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Paszek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czapek rent richting de bal. Czapek draait met de bal, schiet en ... Śmielak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Polowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polowczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zahoczewie - mma pewel 1:0

41e minuut.
Paszek is nu in balbezit. Guła onderschept slim de pass. Guła geeft een lange en hoge pass. Polowczyk is nu in balbezit. Polowczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zahoczewie - mma pewel 2:0

45e minuut.
Guła passt de bal zonder na te denken. Czapek is nu in balbezit. Czapek passt de bal zonder na te denken. Polowczyk rent richting de bal. Polowczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zahoczewie - mma pewel 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zahoczewie 42%, mma pewel 58%.
Zahoczewie - mma pewel 3:0

48e minuut.
Daar is Szibalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szibalski met een sublieme pass. Wąsik probeert naar een medespeler te passen. Polowczyk rent richting de bal. Polowczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zahoczewie - mma pewel 4:0

50e minuut.
Rozumek is nu in balbezit. Sitarek onderschept slim de pass. Sitarek draait met de bal, schiet en ... Sokół rent richting de bal. Sokół haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Serwach geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szibalski met de inworp. Wąsik kan de bal niet met de borst controleren. Wąsik geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Dibáczy probeert naar een medespeler te passen. Guła rent richting de bal. Guła passt de bal zonder na te denken. Polowczyk is nu in balbezit. Polowczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zahoczewie - mma pewel 5:0

84e minuut.
Sitarek is nu in balbezit. Rozumek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sitarek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maziarczyk met een snel genomen vrije trap. Sokół is nu in balbezit. Sokół schiet op doel. Pietka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zahoczewie - mma pewel 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zahoczewie 41%, mma pewel 59%.
Zahoczewie - mma pewel 5:1