Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tarnów polska jr
4-3-3 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
24% Spel op eigen helft 76%
50 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 15.5
zeer goed Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Rais speelt de bal door. Daar is Artisti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artisti geeft de bal voor. Samek is nu in balbezit. Samek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Rais rent richting de bal. Rais geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gurgul de bal. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - polska jr 1:0

3e minuut.
Klungelig pakt Toporny de bal. Samek is nu in balbezit. Samek geeft een lange en hoge pass. Dineţ controleert de bal met de borst. Dineţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - polska jr 2:0

6e minuut.
Gdaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Saulnier speelt de bal door. Dineţ heeft problemen om de bal te vangen. Dineţ schiet op doel. Dolecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

7e minuut.
Gdaniec rent richting de bal. Dineţ verovert de bal door een tackle van achteren. Dineţ passt de bal zonder na te denken. Samek is nu in balbezit. Samek schiet op doel. Dolecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - polska jr 3:0

9e minuut.
Krezus bereikt de bal nog maar net als eerste. Krezus geeft de bal voor. Samek met een sublieme pass. Klungelig pakt Dineţ de bal. Dineţ schiet op doel. Dolecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - polska jr 4:0

14e minuut.
Artisti is nu in balbezit. Artisti passt de bal in één keer door. Samek heeft problemen om de bal te vangen. Samek haalt uit met een fantastische trap. Krezus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dolecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Trawöger verovert de bal door een tackle van achteren. Rais rent richting de bal. Rais geeft de bal voor. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek schiet op doel. Dolecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krezus geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rais zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Samek kopt de bal weg. Gurgul heeft problemen om de bal te vangen. Brona is nu in balbezit. Dineţ rent richting de bal. Dineţ draait met de bal, schiet en ... Dolecki bokst de bal weg. Dolecki probeert naar een medespeler te passen. Saulnier heeft problemen om de bal te vangen. Saulnier passt de bal zonder na te denken. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Artisti onderschept slim de pass. Artisti geeft een lange en hoge pass. Samek kopt de bal weg. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Saulnier is nu in balbezit. Saulnier geeft de bal voor. Samek probeert naar een medespeler te passen. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Trawöger is nu in balbezit. Trawöger probeert naar een medespeler te passen. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek rent richting de bal. Samek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Trawöger kopt de bal weg. Grylewski geeft de bal voor. Marana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Poniedzielski is nu in balbezit. Poniedzielski haalt uit met een fantastische trap. Sharp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Samek onderschept slim de pass. Samek met een sublieme pass. Daar is Dineţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dineţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - polska jr 5:0

35e minuut.
Rais kopt de bal weg. Wojnecki probeert de bal met de borst te controleren. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek geeft de bal voor. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - polska jr 6:0

37e minuut.
Rais rent richting de bal. Toporny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rais is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trawöger zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dineţ is nu in balbezit. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gdaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ onderschept slim de pass. Dineţ passt de bal in één keer door. Samek is nu in balbezit. Samek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - polska jr 7:0

42e minuut.
Saulnier passt de bal met de wreef. Rais speelt de bal door. Saulnier rent richting de bal. Rais rent richting de bal. Rais geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Rais de bal. Rais geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Grylewski de bal onder controle te krijgen. Dineţ rent richting de bal. Dineţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Samek probeert naar een medespeler te passen. Saulnier rent richting de bal. Saulnier passt de bal met de wreef. Samek rent richting de bal. Samek draait met de bal, schiet en ... Paal! Dolecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - polska jr 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tarnów 33%, polska jr 67%.
FC Tarnów - polska jr 8:0

48e minuut.
Wojnecki is nu in balbezit. Wojnecki geeft de bal voor. Artisti kopt de bal weg. Klungelig pakt Dineţ de bal. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dolecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gurgul bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgul geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Artisti neemt de hoekschop. Dineţ springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ probeert naar een medespeler te passen. Samek rent richting de bal. Saulnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saulnier draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Doeltrap. Dolecki trapt de bal weg. Artisti met een sublieme pass. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Gdaniec heeft problemen om de bal te vangen. Artisti rent richting de bal. Artisti passt de bal zonder na te denken. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - polska jr 9:0

60e minuut.
Poniedzielski speelt de bal door. Toporny heeft problemen om de bal te vangen. Samek onderschept slim de pass. Samek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Trawöger is nu in balbezit. Trawöger probeert naar een medespeler te passen. Artisti rent richting de bal. Artisti geeft de bal voor. Samek springt en kopt de bal. Dolecki bokst de bal weg. Dineţ rent richting de bal. Dineţ schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Brona onderschept slim de pass. Artisti onderschept slim de pass. Artisti speelt de bal door. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Artisti is nu in balbezit. Artisti speelt de bal door. Grylewski rent richting de bal. Dineţ onderschept slim de pass. Dineţ draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Samek is nu in balbezit. Samek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - polska jr 10:0

67e minuut.
Dineţ onderschept slim de pass. Klungelig pakt Dineţ de bal. Dineţ geeft een lange en hoge pass. Samek rent richting de bal. Samek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - polska jr 11:0

68e minuut.
Poniedzielski speelt de bal door. Podgórzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek begaat een overtreding. Podgórzak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

70e minuut.
Wojnecki verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnecki passt de bal zonder na te denken. Saulnier geeft de bal voor. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Artisti met de inworp. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ passt de bal zonder na te denken. Samek is nu in balbezit. Samek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - polska jr 12:0

76e minuut.
Saulnier speelt de bal door. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek geeft de bal voor. Klungelig pakt Dineţ de bal. Dineţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - polska jr 13:0

76e minuut.
Poniedzielski probeert naar een medespeler te passen. Toporny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ rent richting de bal. Dineţ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - polska jr 14:0

79e minuut.
Saulnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saulnier passt de bal in één keer door. Samek speelt de bal door. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Dolecki met een harde bal richting middenveld. Artisti heeft problemen om de bal te vangen. Artisti probeert naar een medespeler te passen. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - polska jr 15:0

85e minuut.
Dineţ is nu in balbezit. Dineţ passt de bal zonder na te denken. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - polska jr 16:0

88e minuut.
Inworp. Artisti met de inworp. Dineţ rent richting de bal. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. Krezus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Rais kopt de bal weg. Daar is Samek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samek passt de bal in één keer door. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tarnów 15%, polska jr 85%.
FC Tarnów - polska jr 16:0