Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
polska jr FC Tarnów
Normal Tactiek 4-3-3
36% Balbezit 64%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.4 gemiddelde waardering 47.3
weak Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Gdaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Trawöger is nu in balbezit. Trawöger probeert naar een medespeler te passen. Artisti geeft de bal voor. Dineţ kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Samek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
polska jr - FC Tarnów 0:1

5e minuut.
Artisti speelt de bal door. Saulnier is nu in balbezit. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
polska jr - FC Tarnów 0:2

6e minuut.
Samek onderschept slim de pass. Klungelig pakt Samek de bal. Saulnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek is nu in balbezit. Samek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
polska jr - FC Tarnów 0:3

8e minuut.
Trawöger geeft een lange en hoge pass. Dineţ kopt de bal weg. Samek kan de bal niet met de borst controleren. Samek haalt uit met een fantastische trap. Dolecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
polska jr - FC Tarnów 0:4

9e minuut.
Malka onderschept slim de pass. Artisti rent richting de bal. Artisti geeft een hoge lob. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Artisti speelt de bal door. Trawöger probeert naar een medespeler te passen. Saulnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ rent richting de bal. Dineţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
polska jr - FC Tarnów 0:5

16e minuut.
Rais passt de bal met de wreef. Gurgul speelt de bal door. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ draait met de bal, schiet en ... Dolecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
polska jr - FC Tarnów 0:6

19e minuut.
Pietras passt de bal in één keer door. Saulnier rent richting de bal. Saulnier passt de bal met de wreef. Daar is Dineţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dineţ schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Dineţ verovert de bal door een tackle van achteren. Dineţ met een sublieme pass. Saulnier rent richting de bal. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Dineţ passt de bal met de wreef. Saulnier rent richting de bal. Saulnier passt de bal zonder na te denken. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. Dolecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Poniedzielski passt de bal zonder na te denken. Trawöger speelt de bal door. Artisti geeft een hoge lob. Samek rent richting de bal. Samek draait met de bal, schiet en ... Dolecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
polska jr - FC Tarnów 0:7

28e minuut.
Klungelig pakt Dineţ de bal. Dineţ passt de bal met de wreef. Samek is nu in balbezit. Samek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Krezus de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
polska jr - FC Tarnów 0:8

29e minuut.
Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Saulnier is nu in balbezit. Saulnier speelt de bal door. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek schiet op doel. Dolecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
polska jr - FC Tarnów 0:9

36e minuut.
Gurgul is nu in balbezit. Samek onderschept slim de pass. Samek passt de bal in één keer door. Dineţ heeft problemen om de bal te vangen. Dineţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
polska jr - FC Tarnów 0:10

38e minuut.
Dineţ rent richting de bal. Dineţ met een sublieme pass. Samek heeft problemen om de bal te vangen. Samek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
polska jr - FC Tarnów 0:11

39e minuut.
Daar is Poniedzielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gdaniec is nu in balbezit. Met opzet legt Saulnier zijn tegenspeler op de grond. Gdaniec wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

40e minuut.
Dineţ heeft problemen om de bal te vangen. Samek is nu in balbezit. Samek passt de bal met de wreef. Daar is Dineţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dineţ rent richting de bal. Dineţ draait met de bal, schiet en ... Dolecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Krezus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
polska jr - FC Tarnów 0:12

41e minuut.
Toporny is nu in balbezit. Samek is nu in balbezit. Dineţ rent richting de bal. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek haalt uit met een fantastische trap. Dolecki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
polska jr - FC Tarnów 0:13

43e minuut.
Samek kopt de bal weg. Dineţ heeft problemen om de bal te vangen. Saulnier rent richting de bal. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rais kopt de bal weg. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Saulnier is nu in balbezit. Klungelig pakt Samek de bal. Samek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: polska jr 77%, FC Tarnów 23%.
polska jr - FC Tarnów 0:13

48e minuut.
Gdaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Saulnier is nu in balbezit. Saulnier passt de bal in één keer door. Dineţ rent richting de bal. Dineţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
polska jr - FC Tarnów 0:14

50e minuut.
Gurgul bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek onderschept slim de pass. Dineţ rent richting de bal. Dineţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
polska jr - FC Tarnów 0:15

51e minuut.
Parada rent richting de bal. Parada geeft een hoge lob. Rais kopt de bal weg. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Rais bereikt de bal nog maar net als eerste. Rais geeft een hoge lob. Daar is Saulnier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dineţ rent richting de bal. Dineţ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Gdaniec geeft een hoge lob. Samek kopt de bal weg. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. Dolecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek draait met de bal, schiet en ... Dolecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
polska jr - FC Tarnów 0:16

65e minuut.
Pietras bereikt de bal nog maar net als eerste. Rais onderschept slim de pass. Rais speelt de bal door. Samek rent richting de bal. Samek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krezus heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Rais bereikt de bal nog maar net als eerste. Rais geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Grylewski de bal onder controle te krijgen. Dineţ rent richting de bal. Dineţ schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Krezus heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rais neemt de hoekschop. Samek is nu in balbezit. Samek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
polska jr - FC Tarnów 0:17

76e minuut.
Trawöger probeert naar een medespeler te passen. Saulnier met een sublieme pass. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Saulnier rent richting de bal. Saulnier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dineţ rent richting de bal. Dineţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
polska jr - FC Tarnów 0:18

77e minuut.
Dineţ onderschept slim de pass. Saulnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saulnier speelt de bal door. Klungelig pakt Samek de bal. Samek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Rais verovert de bal door een tackle van achteren. Rais probeert naar een medespeler te passen. Artisti probeert naar een medespeler te passen. Dineţ rent richting de bal. Dineţ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Trawöger bereikt de bal nog maar net als eerste. Trawöger geeft een lange en hoge pass. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
polska jr - FC Tarnów 0:19

87e minuut.
Toporny speelt de bal door. Poniedzielski heeft problemen om de bal te vangen. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Artisti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trawöger geeft een lange en hoge pass. Samek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. Paal! Samek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
polska jr - FC Tarnów 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: polska jr 82%, FC Tarnów 18%.
polska jr - FC Tarnów 0:20