Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Podlasie FC Tarnów
Normal Tactiek 4-3-3
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 50
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 42.2
weak Schieten very good
poor Passen good
hopeless Verdedigen average


5e minuut.
Artisti geeft de bal voor. Dineţ kopt de bal weg. Saulnier met een sublieme pass. Samek rent richting de bal. Samek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Podlasie - FC Tarnów 0:1

8e minuut.
Saulnier verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Samek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saulnier met een sublieme pass. Daar is Dineţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Klungelig pakt Samek de bal. Dineţ rent richting de bal. Panicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dineţ is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dineţ kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Podlasie - FC Tarnów 0:2

12e minuut.
Dybula bereikt de bal nog maar net als eerste. Saulnier onderschept slim de pass. Saulnier met een sublieme pass. Samek is nu in balbezit. Samek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Wędrowycz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Artisti neemt de hoekschop. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek draait met de bal, schiet en ... Bełzowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Panicz heeft problemen om de bal te vangen. Samek rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rais neemt de hoekschop. Samek is nu in balbezit. Samek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Panicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rais met de inworp. Samek is nu in balbezit. Samek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Saulnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kotecki passt de bal in één keer door. Samek is nu in balbezit. Samek schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Saulnier rent richting de bal. Dineţ is nu in balbezit. Saulnier met een sublieme pass. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Saulnier passt de bal zonder na te denken. Samek rent richting de bal. Samek met een sublieme pass. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Podlasie - FC Tarnów 0:3

25e minuut.
Trawöger passt de bal zonder na te denken. Włodarz rent richting de bal. Saulnier probeert naar een medespeler te passen. Samek rent richting de bal. Samek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Rais kopt de bal weg. Samek heeft problemen om de bal te vangen. Saulnier probeert naar een medespeler te passen. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Saulnier met een sublieme pass. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek speelt de bal door. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. Bełzowski bokst de bal weg. Dineţ rent richting de bal. Dineţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Podlasie - FC Tarnów 0:4

31e minuut.
Artisti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Saulnier de bal. Saulnier probeert naar een medespeler te passen. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek haalt uit met een fantastische trap. Bełzowski bokst de bal weg.

35e minuut.
Trawöger geeft de bal voor. Kikowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Samek rent richting de bal. Samek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Artisti kopt de bal weg. Klungelig pakt Kikowski de bal. Saulnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saulnier passt de bal met de wreef. Dineţ is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Artisti probeert naar een medespeler te passen. Saulnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikowski rent richting de bal. Saulnier verovert de bal door een tackle van achteren. Saulnier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Trawöger onderschept slim de pass. Trawöger passt de bal in één keer door. Moşneguţu geeft een lange en hoge pass. Samek rent richting de bal. Samek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Moşneguţu controleert de bal met de borst. Moşneguţu geeft een hoge lob. Dineţ kopt de bal weg. Samek rent richting de bal. Samek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podlasie 77%, FC Tarnów 23%.
Podlasie - FC Tarnów 0:4

49e minuut.
Trawöger speelt de bal door. Rais bereikt de bal nog maar net als eerste. Rais passt de bal in één keer door. Saulnier is nu in balbezit. Saulnier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ draait met de bal, schiet en ... Bełzowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Podlasie - FC Tarnów 0:5

51e minuut.
Rais bereikt de bal nog maar net als eerste. Rais passt de bal met de wreef. Wędrowycz is nu in balbezit. Dineţ verovert de bal door een tackle van achteren. Dineţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Podlasie - FC Tarnów 0:6

55e minuut.
Artisti is nu in balbezit. Artisti geeft een lange en hoge pass. Dineţ rent richting de bal. Dineţ heeft problemen om de bal te vangen. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. Bełzowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Artisti neemt de hoekschop. Saulnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek rent richting de bal. Samek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Panicz is nu in balbezit. Samek onderschept slim de pass. Saulnier met een sublieme pass. Dineţ rent richting de bal. Dineţ draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Podlasie - FC Tarnów 0:7

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Artisti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. Panicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bełzowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek haalt uit met een fantastische trap. Bełzowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Podlasie - FC Tarnów 0:8

71e minuut.
Rais probeert de bal met de borst te controleren. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek probeert naar een medespeler te passen. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Panicz geeft een hoge lob. Artisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Artisti passt de bal in één keer door. Samek is nu in balbezit. Samek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Podlasie - FC Tarnów 0:9

77e minuut.
Dineţ is nu in balbezit. Dineţ passt de bal met de wreef. Samek is nu in balbezit. Samek draait met de bal, schiet en ... Bełzowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Podlasie - FC Tarnów 0:10

80e minuut.
Kikowski is nu in balbezit. Rais verovert de bal door een tackle van achteren. Rais met een sublieme pass. Samek heeft problemen om de bal te vangen. Samek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Trawöger speelt de bal door. Saulnier is nu in balbezit. Saulnier speelt de bal door. Samek rent richting de bal. Samek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Podlasie - FC Tarnów 0:11

82e minuut.
Samek verovert de bal door een tackle van achteren. Kotecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ verovert de bal door een tackle van achteren. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Panicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ schiet op doel. Bełzowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Panicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Podlasie - FC Tarnów 0:12

83e minuut.
Klungelig pakt Dybula de bal. Samek verovert de bal door een tackle van achteren. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. Bełzowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Podlasie - FC Tarnów 0:13

86e minuut.
Saulnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotecki begaat een overtreding. Saulnier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trawöger zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dineţ rent richting de bal. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Wędrowycz rent richting de bal. Dineţ onderschept slim de pass. Dineţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Podlasie - FC Tarnów 0:14

88e minuut.
Kotecki rent richting de bal. Kotecki geeft een lange en hoge pass. Malka probeert naar een medespeler te passen. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podlasie 83%, FC Tarnów 17%.
Podlasie - FC Tarnów 0:14