Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tarnów Podlasie
4-3-3 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
18% Spel op eigen helft 82%
50 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 17.7
zeer goed Schieten zwak
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Gałusa is nu in balbezit. Gałusa geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Saulnier de bal onder controle te krijgen. Samek is nu in balbezit. Samek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - Podlasie 1:0

8e minuut.
Trawöger passt de bal met de wreef. Saulnier speelt de bal door. Daar is Dineţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dineţ draait met de bal, schiet en ... Bełzowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - Podlasie 2:0

10e minuut.
Rais probeert naar een medespeler te passen. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ passt de bal met de wreef. Samek is nu in balbezit. Samek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - Podlasie 3:0

13e minuut.
Rais is nu in balbezit. Met opzet legt Dybula zijn tegenspeler op de grond. Rais is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Samek met een snel genomen vrije trap. Dineţ springt en kopt de bal. Paal! Panicz heeft problemen om de bal te vangen. Dineţ rent richting de bal. Dineţ schiet op doel. Bełzowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - Podlasie 4:0

14e minuut.
Wędrowycz passt de bal in één keer door. Daar is Artisti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artisti geeft een hoge lob. Rais bereikt de bal nog maar net als eerste. Rais geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Dineţ is nu in balbezit. Wędrowycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ onderschept slim de pass. Dineţ draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Panicz de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kotecki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Artisti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - Podlasie 5:0

20e minuut.
Dybula met een sublieme pass. Pielorz heeft problemen om de bal te vangen. Dineţ rent richting de bal. Dineţ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rais probeert naar een medespeler te passen. Samek is nu in balbezit. Panicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek verovert de bal door een tackle van achteren. Samek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - Podlasie 6:0

23e minuut.
Saulnier met een sublieme pass. Artisti probeert naar een medespeler te passen. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. Bełzowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - Podlasie 7:0

24e minuut.
Wędrowycz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Artisti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dineţ rent richting de bal. Dineţ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Artisti speelt de bal door. Rais bereikt de bal nog maar net als eerste. Rais geeft een hoge lob. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - Podlasie 8:0

27e minuut.
Klungelig pakt Pielorz de bal. Dineţ is nu in balbezit. Kotecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ verovert de bal door een tackle van achteren. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - Podlasie 9:0

29e minuut.
Dineţ rent richting de bal. Saulnier met een sublieme pass. Daar is Samek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samek schiet op doel. Panicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - Podlasie 10:0

30e minuut.
Dineţ rent richting de bal. Kotecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dineţ is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Samek met een snel genomen vrije trap. Dineţ rent richting de bal. Dineţ draait met de bal, schiet en ... Kotecki probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Saulnier rent richting de bal. Saulnier schiet op doel. Bełzowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - Podlasie 11:0

32e minuut.
Włodarz rent richting de bal. Artisti verovert de bal door een tackle van achteren. Artisti speelt de bal door. Saulnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saulnier haalt uit met een fantastische trap. Bełzowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Włodarz geeft een hoge lob. Inworp. Artisti met de inworp. Dineţ rent richting de bal. Dineţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - Podlasie 12:0

40e minuut.
Gałusa geeft een hoge lob. Trawöger bereikt de bal nog maar net als eerste. Trawöger geeft de bal voor. Dineţ rent richting de bal. Dineţ schiet op doel. Paal!

41e minuut.
Saulnier met een sublieme pass. Rais is nu in balbezit. Rais passt de bal zonder na te denken. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Rais de bal. Rais met een sublieme pass. Samek is nu in balbezit. Samek haalt uit met een fantastische trap. Bełzowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - Podlasie 13:0

45e minuut.
Samek rent richting de bal. Panicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek verovert de bal door een tackle van achteren. Samek haalt uit met een fantastische trap. Bełzowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - Podlasie 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tarnów 18%, Podlasie 82%.
FC Tarnów - Podlasie 14:0

46e minuut.
Dybula passt de bal in één keer door. Daar is Kotecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dineţ verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Dineţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. Bełzowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Saulnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saulnier passt de bal met de wreef. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ rent richting de bal. Dineţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Doeltrap. Bełzowski trapt de bal weg van het doel. Artisti probeert naar een medespeler te passen. Samek rent richting de bal. Samek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - Podlasie 15:0

50e minuut.
Daar is Pielorz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dybula bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ onderschept slim de pass. Samek is nu in balbezit. Samek schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Rais is nu in balbezit. Rais speelt de bal door. Saulnier met een sublieme pass. Samek is nu in balbezit. Samek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Artisti is nu in balbezit. Artisti passt de bal met de wreef. Wędrowycz is nu in balbezit. Dineţ onderschept slim de pass. Dineţ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Saulnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek is nu in balbezit. Saulnier rent richting de bal. Samek rent richting de bal. Samek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rais zal de hoekschop nemen. Dineţ heeft problemen om de bal te vangen. Dineţ draait met de bal, schiet en ... Bełzowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - Podlasie 16:0

64e minuut.
Kotecki probeert naar een medespeler te passen. Kikowski is nu in balbezit. Kikowski met een sublieme pass. Samek is nu in balbezit. Samek haalt uit met een fantastische trap. Bełzowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Panicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rais zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Samek de bal. Samek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Artisti geeft een lange en hoge pass. Dineţ rent richting de bal. Dineţ geeft een lange en hoge pass. Samek is nu in balbezit. Samek haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bełzowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dineţ rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - Podlasie 17:0

74e minuut.
Rais rent richting de bal. Rais passt de bal met de wreef. Samek rent richting de bal. Samek schiet op doel. Bełzowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - Podlasie 18:0

76e minuut.
Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ geeft een hoge lob. Samek heeft problemen om de bal te vangen. Samek draait met de bal, schiet en ... Panicz heeft problemen om de bal te vangen. Bełzowski bokst de bal weg.

81e minuut.
Artisti met een sublieme pass. Saulnier is nu in balbezit. Saulnier met een sublieme pass. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Saulnier passt de bal in één keer door. Artisti rent richting de bal. Artisti geeft een lange en hoge pass. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek draait met de bal, schiet en ... Paal!

90e minuut.
Włodarz geeft de bal voor. Trawöger is nu in balbezit. Trawöger passt de bal met de wreef. Samek is nu in balbezit. Samek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tarnów 18%, Podlasie 82%.
FC Tarnów - Podlasie 18:0