Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mma pewel RKS Olszówka
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 25.5
waardeloos Schieten redelijk
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Maziarczyk is nu in balbezit. Hermanowski onderschept slim de pass. Stożek rent richting de bal. Hermanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Hermanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mma pewel - RKS Olszówka 0:1

6e minuut.
Komorowski is nu in balbezit. Komorowski passt de bal in één keer door. Soliwoda rent richting de bal. Hermanowski is nu in balbezit. Hermanowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Sokół passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Maziarczyk de bal onder controle te krijgen. Warwarczyn probeert naar een medespeler te passen. Soliwoda rent richting de bal. Soliwoda draait met de bal, schiet en ... Śmielak bokst de bal weg.

16e minuut.
Paszek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Szarynski met een snelle inworp. Hermanowski rent richting de bal. Hermanowski geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Matejko geeft een lange en hoge pass. Sitarek heeft problemen om de bal te vangen. Hermanowski rent richting de bal. Soliwoda rent richting de bal. Soliwoda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sitarek rent richting de bal. Zaszalej is nu in balbezit. Zaszalej passt de bal in één keer door. Soliwoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Soliwoda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Stożek rent richting de bal. Rejmer verovert de bal door een tackle van achteren. Rejmer speelt de bal door. Soliwoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Soliwoda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hermanowski passt de bal zonder na te denken. Serwach bereikt de bal nog maar net als eerste. Soliwoda onderschept slim de pass. Soliwoda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mma pewel 64%, RKS Olszówka 36%.
mma pewel - RKS Olszówka 0:1

67e minuut.
Paszek geeft een hoge lob. Miodek kopt de bal weg. Brachmański geeft een hoge lob. Rejmer is nu in balbezit. Rejmer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Komorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokół onderschept slim de pass. Sitarek is nu in balbezit. Sitarek haalt uit met een fantastische trap. Pereszlucha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Paszek geeft een hoge lob. Serwach heeft problemen om de bal te vangen. Soliwoda is nu in balbezit. Soliwoda haalt uit met een fantastische trap. Śmielak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mma pewel - RKS Olszówka 0:2

74e minuut.
Maziarczyk is nu in balbezit. Soliwoda onderschept slim de pass. Hermanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermanowski haalt uit met een fantastische trap. Serwach probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Szek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarek verovert de bal door een tackle van achteren. Sitarek passt de bal zonder na te denken. Sokół rent richting de bal. Sokół haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Rejmer is nu in balbezit. Matejko onderschept slim de pass. Matejko geeft de bal voor. Sokół bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokół schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Brachmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachmański speelt de bal door. Soliwoda rent richting de bal. Soliwoda draait met de bal, schiet en ... Śmielak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mma pewel - RKS Olszówka 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mma pewel 60%, RKS Olszówka 40%.
mma pewel - RKS Olszówka 0:3