Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odra Wodzisław polska jr
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 16.7
average Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Chyła is nu in balbezit. Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Brona verovert de bal door een tackle van achteren. Chyła onderschept slim de pass. Chyła draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Brona is nu in balbezit. Brona geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Laulala de bal onder controle te krijgen. Poniedzielski is nu in balbezit. Poniedzielski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Burlikowski met een sublieme pass. Brona bereikt de bal nog maar net als eerste. Brona passt de bal in één keer door. Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Gdaniec de bal. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła passt de bal in één keer door. Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Hudysz geeft de bal voor. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła passt de bal met de wreef. Kucenko heeft problemen om de bal te vangen. Kucenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odra Wodzisław 37%, polska jr 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Odra Wodzisław - polska jr 0:0

48e minuut.
Kulisz controleert de bal met de borst. Toporny is nu in balbezit. Toporny passt de bal in één keer door. Poniedzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniedzielski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Frączak onderschept slim de pass. Frączak geeft een hoge lob. Daar is Brona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kucenko rent richting de bal. Kucenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wodzisław - polska jr 1:0

53e minuut.
Ślepowron rent richting de bal. Ślepowron passt de bal zonder na te denken. Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wodzisław - polska jr 2:0

53e minuut.
Poniedzielski probeert naar een medespeler te passen. Toporny rent richting de bal. Kucenko onderschept slim de pass. Chyła rent richting de bal. Chyła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Wodzisław - polska jr 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odra Wodzisław 28%, polska jr 72%.
Odra Wodzisław - polska jr 3:0