Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Podlasie RKS Olszówka
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 24.6
poor Schieten good
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Michalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalski passt de bal in één keer door. Warwarczyn met een sublieme pass. Hermanowski rent richting de bal. Hermanowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Dybula passt de bal met de wreef. Hermanowski is nu in balbezit. Hermanowski passt de bal met de wreef. Soliwoda rent richting de bal. Soliwoda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pielorz rent richting de bal. Dybula is nu in balbezit. Pielorz rent richting de bal. Dybula is nu in balbezit. Dybula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Pielorz is nu in balbezit. Pielorz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Komorowski de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Serek zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Hermanowski probeert naar een medespeler te passen. Soliwoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Soliwoda haalt uit met een fantastische trap. Panicz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Podlasie - RKS Olszówka 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podlasie 66%, RKS Olszówka 34%.
Podlasie - RKS Olszówka 0:1

49e minuut.
Brachmański rent richting de bal. Dybula onderschept slim de pass. Dybula passt de bal zonder na te denken. Pielorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielorz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Hermanowski rent richting de bal. Hermanowski probeert naar een medespeler te passen. Kikowski rent richting de bal. Soliwoda onderschept slim de pass. Soliwoda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Podlasie - RKS Olszówka 0:2

61e minuut.
Warwarczyn geeft een lange en hoge pass. Szarynski kopt de bal weg. Hermanowski met een sublieme pass. Soliwoda is nu in balbezit. Soliwoda draait met de bal, schiet en ... Bełzowski bokst de bal weg.

63e minuut.
Kotecki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szarynski met de inworp. Hermanowski rent richting de bal. Hermanowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Soliwoda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Panicz rent richting de bal. Soliwoda verovert de bal door een tackle van achteren. Soliwoda haalt uit met een fantastische trap. Bełzowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Podlasie - RKS Olszówka 0:3

84e minuut.
Kikowski geeft een lange en hoge pass. Szarynski rent richting de bal. Włodarz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Włodarz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podlasie 55%, RKS Olszówka 45%.
Podlasie - RKS Olszówka 0:3