Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tarnów mma pewel
4-3-3 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
42 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 16.5
very good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


4e minuut.
Szajter probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Artisti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Dineţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dineţ draait met de bal, schiet en ... Śmielak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - mma pewel 1:0

5e minuut.
Artisti met een sublieme pass. Dineţ is nu in balbezit. Paszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ verovert de bal door een tackle van achteren. Dineţ draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

8e minuut.
Stożek onderschept slim de pass. Saulnier onderschept slim de pass. Saulnier passt de bal in één keer door. Samek is nu in balbezit. Samek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Śmielak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Rais rent richting de bal. Stożek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rais raakt geblesseerd tijdens het duel. Samek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dineţ krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Śmielak speelt de bal door. Artisti kopt de bal weg. Dineţ rent richting de bal. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Rais kopt de bal weg. Klungelig pakt Maziarczyk de bal. Saulnier rent richting de bal. Samek is nu in balbezit. Samek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Malka met een snelle inworp. Artisti heeft problemen om de bal te vangen. Artisti geeft een hoge lob. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Śmielak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Inworp. Rais met een snelle inworp. Samek rent richting de bal. Samek draait met de bal, schiet en ... Śmielak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - mma pewel 2:0

19e minuut.
Klungelig pakt Stożek de bal. Rais verovert de bal door een tackle van achteren. Rais geeft een hoge lob. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sitarek is nu in balbezit. Trawöger verovert de bal door een tackle van achteren. Trawöger passt de bal zonder na te denken. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Matejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek verovert de bal door een tackle van achteren. Samek passt de bal zonder na te denken. Dineţ rent richting de bal. Dineţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - mma pewel 3:0

28e minuut.
Saulnier probeert naar een medespeler te passen. Artisti speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Paszek de bal onder controle te krijgen. Samek rent richting de bal. Samek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Saulnier heeft problemen om de bal te vangen. Stożek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saulnier. Saulnier krijgt een gele kaart. Stożek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stożek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Miodek rent richting de bal. Malka maakt een afschuwelijke overtreding. Malka krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Trawöger verovert de bal door een tackle van achteren. Trawöger geeft een hoge lob. Daar is Serwach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Rais kopt de bal weg. Matejko heeft problemen om de bal te vangen. Samek verovert de bal door een tackle van achteren. Samek draait met de bal, schiet en ... Śmielak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - mma pewel 4:0

41e minuut.
Sitarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarek speelt de bal door. Matejko rent richting de bal. Samek verovert de bal door een tackle van achteren. Samek schiet op doel. Śmielak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Inworp. Rais met de inworp. Samek controleert de bal met de borst. Samek schiet op doel. Szajter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rais neemt de hoekschop. Klungelig pakt Samek de bal. Samek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - mma pewel 5:0

45e minuut.
Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Szajter de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rais zal de hoekschop nemen. Śmielak bokst de bal weg. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - mma pewel 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tarnów 23%, mma pewel 77%.
FC Tarnów - mma pewel 6:0

46e minuut.
Sitarek rent richting de bal. Samek verovert de bal door een tackle van achteren. Saulnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Stożek probeert de bal aan de voet te houden. Saulnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saulnier passt de bal in één keer door. Sokół bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokół draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Dasí probeert naar een medespeler te passen. Malka geeft de bal voor. Samek kopt de bal weg. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - mma pewel 7:0

58e minuut.
Stożek speelt de bal door. Maziarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Saulnier geeft de bal voor. Samek is nu in balbezit. Samek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Artisti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szajter de bal. Samek is nu in balbezit. Samek haalt uit met een fantastische trap. Śmielak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - mma pewel 8:0

61e minuut.
Maziarczyk rent richting de bal. Dineţ onderschept slim de pass. Saulnier speelt de bal door. Samek is nu in balbezit. Samek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

63e minuut.
Miodek speelt de bal door. Saulnier rent richting de bal. Saulnier passt de bal met de wreef. Daar is Samek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - mma pewel 9:0

69e minuut.
Rais is nu in balbezit. Rais geeft een lange en hoge pass. Daar is Paszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Szajter heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - mma pewel 10:0

72e minuut.
Daar is Samek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saulnier rent richting de bal. Saulnier probeert naar een medespeler te passen. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Daar is Trawöger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trawöger met een sublieme pass. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek is nu in balbezit. Samek draait met de bal, schiet en ... Śmielak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - mma pewel 11:0

78e minuut.
Sokół passt de bal zonder na te denken. Paszek is nu in balbezit. Dineţ onderschept slim de pass. Artisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Artisti geeft een hoge lob. Śmielak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - mma pewel 12:0

80e minuut.
Sokół heeft problemen om de bal te vangen. Dineţ rent richting de bal. Maziarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ verovert de bal door een tackle van achteren. Dineţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Romanczewski geeft een hoge lob. Malka met een sublieme pass. Artisti speelt de bal door. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Artisti speelt de bal door. Saulnier rent richting de bal. Saulnier geeft een lange en hoge pass. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ schiet op doel. Śmielak bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Dineţ rent richting de bal. Dineţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarnów - mma pewel 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tarnów 23%, mma pewel 77%.
FC Tarnów - mma pewel 13:0