Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zahoczewie polska jr
sparing Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Toporny bereikt de bal nog maar net als eerste. Szibalski verovert de bal door een tackle van achteren. Szibalski met een sublieme pass. Polowczyk is nu in balbezit. Polowczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zahoczewie - polska jr 1:0

7e minuut.
Czapek rent richting de bal. Czapek passt de bal in één keer door. Grylewski is nu in balbezit. Czapek verovert de bal door een tackle van achteren. Czapek haalt uit met een fantastische trap. Dolecki bokst de bal weg. Polowczyk is nu in balbezit. Polowczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Guła met de inworp. Wąsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsik passt de bal zonder na te denken. Czapek rent richting de bal. Czapek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Polowczyk onderschept slim de pass. Polowczyk probeert naar een medespeler te passen. Gdaniec is nu in balbezit. Czapek onderschept slim de pass. Czapek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gdaniec rent richting de bal. Polowczyk onderschept slim de pass. Met opzet legt Grylewski zijn tegenspeler op de grond. Grylewski krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Grylewski met een sublieme pass. Gurgul speelt de bal door. Brona heeft problemen om de bal te vangen. Czapek is nu in balbezit. Czapek draait met de bal, schiet en ... Dolecki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zahoczewie 28%, polska jr 72%.
Zahoczewie - polska jr 1:0

49e minuut.
George geeft een hoge lob. Polowczyk rent richting de bal. Gdaniec onderschept slim de pass. Czapek is nu in balbezit. Czapek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Szibalski speelt de bal door. Polowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polowczyk speelt de bal door. Czapek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Guła probeert naar een medespeler te passen. Szibalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szibalski met een sublieme pass. Polowczyk rent richting de bal. Polowczyk schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Gurgul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czapek is nu in balbezit. Czapek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Wąsik speelt de bal door. Szibalski is nu in balbezit. Szibalski passt de bal zonder na te denken. Polowczyk is nu in balbezit. Polowczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Polowczyk passt de bal zonder na te denken. Guła bereikt de bal nog maar net als eerste. Guła speelt de bal door. Polowczyk is nu in balbezit. Polowczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Wąsik probeert naar een medespeler te passen. Guła bereikt de bal nog maar net als eerste. Guła speelt de bal door. Polowczyk is nu in balbezit. Polowczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zahoczewie - polska jr 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zahoczewie 38%, polska jr 62%.
Zahoczewie - polska jr 2:0