Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ART team Gorzyce
343 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 29.8
matig Schieten goed
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Daup kopt de bal weg. Klungelig pakt Chamrada de bal. Chamrada passt de bal met de wreef. Turatto heeft problemen om de bal te vangen. Turatto draait met de bal, schiet en ... Bellandi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Lenczyk geeft een lange en hoge pass. Turatto geeft de bal voor. Klungelig pakt Chamrada de bal. Chamrada draait met de bal, schiet en ... Bellandi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Bellandi trapt de bal weg van het doel. Bright kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Spodzieja de bal onder controle te krijgen. Chamrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamrada draait met de bal, schiet en ... Bellandi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Chinês geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bledzewski met de inworp. Turatto rent richting de bal. Turatto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bright heeft problemen om de bal te vangen. Schmidt met een sublieme pass. Zelykh rent richting de bal. Kustudić verovert de bal door een tackle van achteren. Kustudić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Zelykh geeft de bal voor. Daup is nu in balbezit. Ziemianin probeert naar een medespeler te passen. Chamrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamrada draait met de bal, schiet en ... Bellandi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ART team - Gorzyce 0:1

38e minuut.
Niepsuj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemianin rent richting de bal. Ziemianin passt de bal met de wreef. Kustudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kustudić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bledzewski heeft problemen om de bal te vangen. Bledzewski probeert naar een medespeler te passen. Chinês rent richting de bal. Turatto verovert de bal door een tackle van achteren. Turatto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Chinês speelt de bal door. Schmidt met een sublieme pass. Zelykh rent richting de bal. Kustudić onderschept slim de pass. Kustudić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ART team 60%, Gorzyce 40%.
ART team - Gorzyce 0:1

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwiek komt het veld opgelopen. Węgierski komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Inworp. Kwiek met een snelle inworp. Węgierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgierski haalt uit met een fantastische trap. Bârzanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ART team - Gorzyce 1:1

72e minuut.
Schmidt is nu in balbezit. Schmidt passt de bal zonder na te denken. Kustudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgierski rent richting de bal. Węgierski draait met de bal, schiet en ... Bârzanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ART team - Gorzyce 2:1

73e minuut.
Doeltrap. Bârzanu trapt de bal weg van het doel. Bright kopt de bal weg. Turatto is nu in balbezit. Turatto schiet op doel. Bellandi bokst de bal weg.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buchta komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ART team 41%, Gorzyce 59%.
ART team - Gorzyce 2:1