Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schalke 04 Bełchatów Karmixówki
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Wyrobek heeft problemen om de bal te vangen. Wyrobek speelt de bal door. Kiszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Mazak geeft een lange en hoge pass. Luty is nu in balbezit. Zarzeczny legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Luty raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mazak neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Pala onderschept slim de pass. Pala probeert naar een medespeler te passen. Wyrobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrobek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 04 Bełchatów - Karmixówki 1:0

32e minuut.
Śmigiel speelt de bal door. Klungelig pakt Luty de bal. Luty geeft een hoge lob. Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piesiura rent richting de bal. Piesiura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Luty probeert naar een medespeler te passen. Mazak is nu in balbezit. Mazak passt de bal in één keer door. Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schalke 04 Bełchatów 58%, Karmixówki 42%.
Schalke 04 Bełchatów - Karmixówki 1:0

50e minuut.
Luty bereikt de bal nog maar net als eerste. Luty met een sublieme pass. Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Schalke 04 Bełchatów - Karmixówki 1:1

56e minuut.
Kurc rent richting de bal. Kurc geeft de bal voor. Śmigiel rent richting de bal. Pala onderschept slim de pass. Pala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Żuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmigiel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Żuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Żuk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Borysewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Przytuła. Przytuła krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Gudzowski passt de bal in één keer door. Żuk met een sublieme pass. Pala rent richting de bal. Pala schiet op doel. Gajdzik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 04 Bełchatów - Karmixówki 2:1

82e minuut.
Kozakiewicz is nu in balbezit. Kozakiewicz geeft de bal voor. Kiszczak probeert de bal aan de voet te houden. Piesiura is nu in balbezit. Piesiura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Żuk onderschept slim de pass. Żuk speelt de bal door. Mazak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Piesiura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piesiura schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schalke 04 Bełchatów 46%, Karmixówki 54%.
Schalke 04 Bełchatów - Karmixówki 2:1