Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
oskar Bayern München Schalke 04 Bełchatów
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Langowski probeert naar een medespeler te passen. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kiszczak de bal onder controle te krijgen. Góralczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
oskar Bayern München - Schalke 04 Bełchatów 1:0

11e minuut.
Klungelig pakt Kleszczewski de bal. Kleszczewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Zarzeczny de bal. Rajtuz is nu in balbezit. Rajtuz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Wyleżych is nu in balbezit. Pala onderschept slim de pass. Pala met een sublieme pass. Wyrobek heeft problemen om de bal te vangen. Wyrobek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Żuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Langowski onderschept slim de pass. Langowski passt de bal in één keer door. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Zarzeczny met een snelle inworp. Kolonko is nu in balbezit. Kolonko speelt de bal door. Wyrobek is nu in balbezit. Wyrobek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oskar Bayern München 56%, Schalke 04 Bełchatów 44%.
oskar Bayern München - Schalke 04 Bełchatów 1:0

46e minuut.
Rygielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rygielski passt de bal in één keer door. Rajtuz is nu in balbezit. Dyluś rent richting de bal. Dyluś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Kolonko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonko geeft de bal voor. Daar is Borysewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyrobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrobek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
oskar Bayern München - Schalke 04 Bełchatów 1:1

61e minuut.
Przygoński geeft een lange en hoge pass. Rajtuz is nu in balbezit. Rajtuz met een sublieme pass. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Wyleżych heeft problemen om de bal te vangen. Wyleżych geeft een lange en hoge pass. Kiszczak probeert de bal aan de voet te houden. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
oskar Bayern München - Schalke 04 Bełchatów 2:1

68e minuut.
Góralczyk trapt de bal weg van het doel. Wyleżych bereikt de bal nog maar net als eerste. Rygielski begaat een overtreding. Wyleżych wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Wyleżych kan niet meer verder spelen. Czyrak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oskar Bayern München 39%, Schalke 04 Bełchatów 61%.
oskar Bayern München - Schalke 04 Bełchatów 2:1