Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PSPKakario Schalke 04 Bełchatów
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Szleter met een snelle inworp. Gabryś rent richting de bal. Żuk begaat een overtreding. Gabryś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gabryś zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Żuk verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabryś met een snelle inworp. Muciek is nu in balbezit. Muciek draait met de bal, schiet en ... Góralczyk bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Kiszczak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leszczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muciek rent richting de bal. Muciek schiet op doel. Góralczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Zarzeczny geeft een hoge lob. Inworp. Bigus met een snelle inworp. Gabryś geeft de bal voor. Włochyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kolonko met de inworp. Pala rent richting de bal. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pala verovert de bal door een tackle van achteren. Pala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Rygielski met een sublieme pass. Szmidt is nu in balbezit. Rygielski begaat een overtreding. Szmidt raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSPKakario 54%, Schalke 04 Bełchatów 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PSPKakario - Schalke 04 Bełchatów 0:0

59e minuut.
Zarzeczny onderschept slim de pass. Włochyński rent richting de bal. Muciek is nu in balbezit. Włochyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Włochyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Szmidt is nu in balbezit. Szmidt speelt de bal door. Kolonko rent richting de bal. Kolonko geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Żuk met een sublieme pass. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek passt de bal zonder na te denken. Włochyński is nu in balbezit. Włochyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pala kan de bal niet met de borst controleren. Szmidt onderschept slim de pass. Szmidt passt de bal zonder na te denken. Wyrobek is nu in balbezit. Wyrobek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Borysewicz onderschept slim de pass. Borysewicz geeft een hoge lob. Wyrobek rent richting de bal. Wyrobek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Poniatowski de bal onder controle te krijgen. Owczarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSPKakario 54%, Schalke 04 Bełchatów 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PSPKakario - Schalke 04 Bełchatów 0:0