Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ART team PSPKakario
352 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
18 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 18
adequate Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Leszczyński kopt de bal weg. Muciek is nu in balbezit. Muciek speelt de bal door. Włochyński is nu in balbezit. Włochyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ART team - PSPKakario 0:1

3e minuut.
Leszczyński met de inworp. Muciek geeft een lange en hoge pass. Gabryś kopt de bal weg. Włochyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Włochyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Chinês passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Poniatowski de bal onder controle te krijgen. Velenik bereikt de bal nog maar net als eerste. Velenik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ART team - PSPKakario 1:1

17e minuut.
Szmidt verovert de bal door een tackle van achteren. Schmidt verovert de bal door een tackle van achteren. Schmidt probeert naar een medespeler te passen. Tyczka rent richting de bal. Tyczka schiet op doel. Owczarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ART team - PSPKakario 2:1

20e minuut.
Chinês kopt de bal weg. Leszczyński probeert de bal aan de voet te houden. Daszkowski geeft een hoge lob. Tyczka is nu in balbezit. Tyczka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Chinês bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek is nu in balbezit. Muciek met een sublieme pass. Włochyński probeert de bal met de borst te controleren. Włochyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Muciek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kustudić rent richting de bal. Kustudić geeft de bal voor. Velenik is nu in balbezit. Velenik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Daszkowski geeft een hoge lob. Hulewicz is nu in balbezit. Tyczka verovert de bal door een tackle van achteren. Tyczka haalt uit met een fantastische trap. Owczarski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Szmidt geeft een lange en hoge pass. Daszkowski speelt de bal door. Daar is Velenik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schmidt rent richting de bal. Schmidt schiet op doel. Owczarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

38e minuut.
Velenik is nu in balbezit. Velenik passt de bal zonder na te denken. Bigus rent richting de bal. Schmidt is nu in balbezit. Schmidt probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ART team 33%, PSPKakario 67%.
ART team - PSPKakario 2:1

47e minuut.
Velenik bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt is nu in balbezit. Schmidt passt de bal in één keer door. Velenik rent richting de bal. Velenik schiet op doel. Owczarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Niepsuj kopt de bal weg. Schmidt is nu in balbezit. Schmidt passt de bal met de wreef. Tyczka heeft problemen om de bal te vangen. Tyczka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ART team - PSPKakario 3:1

59e minuut.
Niepsuj onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skorupski. Niepsuj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kustudić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Velenik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ART team - PSPKakario 4:1

61e minuut.
Chinês verovert de bal door een tackle van achteren. Daszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszkowski speelt de bal door. Tyczka is nu in balbezit. Tyczka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ART team - PSPKakario 5:1

62e minuut.
Wareniak komt het veld opgelopen. Łatuszyński komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Skorupski geeft de bal voor. Spodzieja kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Muciek de bal onder controle te krijgen. Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Ziemianin komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kustudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kustudić passt de bal zonder na te denken. Poniatowski is nu in balbezit. Velenik onderschept slim de pass. Velenik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Łatuszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziemianin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemianin passt de bal in één keer door. Velenik heeft problemen om de bal te vangen. Velenik draait met de bal, schiet en ... Owczarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ART team - PSPKakario 6:1

83e minuut.
Knizia passt de bal zonder na te denken. Kustudić is nu in balbezit. Bigus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kustudić verovert de bal door een tackle van achteren. Kustudić geeft een lange en hoge pass. Owczarski bokst de bal weg. Daar is Velenik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velenik schiet op doel. Owczarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ART team - PSPKakario 7:1

89e minuut.
Kustudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kustudić geeft een lange en hoge pass. Szleter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Velenik bereikt de bal nog maar net als eerste. Velenik draait met de bal, schiet en ... Owczarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ART team - PSPKakario 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ART team 16%, PSPKakario 84%.
ART team - PSPKakario 8:1