Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ART team oskar Bayern München
352 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 19.3
redelijk Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Muskietorz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schmidt is nu in balbezit. Schmidt met een sublieme pass. Velenik rent richting de bal. Velenik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mądry rent richting de bal. Kustudić onderschept slim de pass. Schmidt rent richting de bal. Daar is Velenik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velenik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Niepsuj controleert de bal met de borst. Dyluś onderschept slim de pass. Rajtuz rent richting de bal. Rajtuz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ART team - oskar Bayern München 0:1

16e minuut.
Langowski geeft een lange en hoge pass. Spodzieja rent richting de bal. Spodzieja geeft een hoge lob. Velenik bereikt de bal nog maar net als eerste. Velenik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kustudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kustudić passt de bal met de wreef. Ziemba rent richting de bal. Velenik is nu in balbezit. Velenik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ART team - oskar Bayern München 1:1

20e minuut.
Kustudić met een sublieme pass. Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Knizia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Knizia moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Knizia schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Żądło is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duczek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Dyluś de bal. Dyluś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Daszkowski met een sublieme pass. Kustudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszkowski met een sublieme pass. Velenik rent richting de bal. Velenik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ART team - oskar Bayern München 2:1

45e minuut.
Inworp. Hermanowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ART team 41%, oskar Bayern München 59%.
ART team - oskar Bayern München 2:1

53e minuut.
Rajtuz rent richting de bal. Dyluś is nu in balbezit. Rajtuz is nu in balbezit. Rajtuz haalt uit met een fantastische trap. Hermanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ART team - oskar Bayern München 2:2

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Muskietorz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Duczek heeft problemen om de bal te vangen. Żądło rent richting de bal. Żądło haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ART team 41%, oskar Bayern München 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ART team - oskar Bayern München 2:2