Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schalke 04 Bełchatów Gorzyce
Normal Tactiek Normal
36% Balbezit 64%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 28.5
poor Schieten good
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


18e minuut.
Nietupski geeft een hoge lob. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa passt de bal met de wreef. Chamrada rent richting de bal. Chamrada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Śliwa met een snelle inworp. Daup rent richting de bal. Daup passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Turatto de bal. Turatto draait met de bal, schiet en ... Góralczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Chamrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chamrada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 04 Bełchatów - Gorzyce 0:1

25e minuut.
Bright zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daup kan de bal niet met de borst controleren. Daup met een sublieme pass. Daar is Turatto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turatto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 04 Bełchatów - Gorzyce 0:2

30e minuut.
Śliwa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Turatto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turatto geeft een hoge lob. Chamrada krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 04 Bełchatów - Gorzyce 0:3

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śliwa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turatto kan de bal niet met de borst controleren. Turatto schiet op doel. Kiszczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schalke 04 Bełchatów 60%, Gorzyce 40%.
Schalke 04 Bełchatów - Gorzyce 0:3

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nietupski met een snelle inworp. Turatto rent richting de bal. Turatto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 04 Bełchatów - Gorzyce 0:4

53e minuut.
Rygielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daup met een sublieme pass. Chamrada is nu in balbezit. Turatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Turatto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Gudzowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Rygielski de bal. Turatto is nu in balbezit. Chamrada rent richting de bal. Chamrada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 04 Bełchatów - Gorzyce 0:5

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śliwa met een snelle inworp. Turatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Turatto schiet op doel. Kiszczak probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kurc met een harde bal richting middenveld. Bright kopt de bal weg. Turatto rent richting de bal. Turatto draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schalke 04 Bełchatów 70%, Gorzyce 30%.
Schalke 04 Bełchatów - Gorzyce 0:5