Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
oskar Bayern München dotheneedful_team
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


21e minuut.
Górnicz is nu in balbezit. Mądry bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Harasiński. Mądry raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mądry kan niet meer verder spelen. Wojtarowicz komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Żądło onderschept slim de pass. Żądło geeft de bal voor. Przygoński is nu in balbezit. Unierzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Unierzycki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Klungelig pakt Palonek de bal. Palonek speelt de bal door. Unierzycki is nu in balbezit. Unierzycki haalt uit met een fantastische trap. Przygoński probeert de bal aan de voet te houden. Fabjański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Duczek probeert naar een medespeler te passen. Stodolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Stodolny geeft de bal voor. Unierzycki krijgt zijn hoofd ertegen. Fabjański maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Rajtuz rent richting de bal. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtuz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gwiazdowski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oskar Bayern München 64%, dotheneedful_team 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
oskar Bayern München - dotheneedful_team 0:0

55e minuut.
Rajtuz onderschept slim de pass. Rajtuz speelt de bal door. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś draait met de bal, schiet en ... Niepokój maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
oskar Bayern München - dotheneedful_team 1:0

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Wojtarowicz de bal onder controle te krijgen. Harasiński speelt de bal door. Unierzycki is nu in balbezit. Unierzycki haalt uit met een fantastische trap. Fabjański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
oskar Bayern München - dotheneedful_team 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oskar Bayern München 40%, dotheneedful_team 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
oskar Bayern München - dotheneedful_team 1:1