Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorzyce Karmixówki
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 19.4
good Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Jabłczyński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaduk. Jabłczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jabłczyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Zelykh de bal. Piesiura onderschept slim de pass. Piesiura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzyce - Karmixówki 0:1

10e minuut.
Nunes geeft een hoge lob. Chamrada rent richting de bal. Chamrada probeert naar een medespeler te passen. Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Przytuła is nu in balbezit. Chamrada rent richting de bal. Śmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamrada onderschept slim de pass. Chamrada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Turatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Turatto haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hanczewski de bal onder controle te krijgen. Chamrada rent richting de bal. Chamrada haalt uit met een fantastische trap. Gajdzik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hanczewski heeft problemen om de bal te vangen. Chamrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamrada draait met de bal, schiet en ... Gajdzik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Śmigiel de bal. Gajdzik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Śmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmigiel passt de bal zonder na te denken. Turatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamrada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ilonkowski geeft de bal voor. Chamrada heeft problemen om de bal te vangen. Turatto rent richting de bal. Turatto haalt uit met een fantastische trap. Gajdzik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gorzyce - Karmixówki 1:1

39e minuut.
Daup probeert naar een medespeler te passen. Śliwa heeft problemen om de bal te vangen. Śliwa met een sublieme pass. Chamrada is nu in balbezit. Chamrada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzyce - Karmixówki 2:1

44e minuut.
Turatto passt de bal in één keer door. Chamrada is nu in balbezit. Hanczewski begaat een overtreding. Hanczewski krijgt een gele kaart. Chamrada raakt geblesseerd tijdens het duel. Turatto wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorzyce 40%, Karmixówki 60%.
Gorzyce - Karmixówki 2:1

77e minuut.
Kozakiewicz onderschept slim de pass. Mazak rent richting de bal. Mazak passt de bal zonder na te denken. Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura draait met de bal, schiet en ... Bârzanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Daup is nu in balbezit. Daup speelt de bal door. Chamrada is nu in balbezit. Turatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Turatto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa geeft de bal voor. Klungelig pakt Chamrada de bal. Chamrada haalt uit met een fantastische trap. Gajdzik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daup speelt de bal door. Nietupski is nu in balbezit. Nietupski geeft een hoge lob. Chamrada is nu in balbezit. Chamrada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzyce - Karmixówki 3:1

89e minuut.
Mazak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Piesiura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turatto onderschept slim de pass. Turatto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorzyce 30%, Karmixówki 70%.
Gorzyce - Karmixówki 3:1