Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WCHD Mika Łomża FC
Normal Tactiek version 4
46% Balbezit 54%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
20.6 gemiddelde waardering 34.2
poor Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen average


3e minuut.
Ristov rent richting de bal. Ristov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakuń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ośródka geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Ribola is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Górniak zal de hoekschop nemen. Ribola maakt een snoekduik en kopt de bal. Buczyński probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Małyczak rent richting de bal. Małyczak geeft een lange en hoge pass. Daar is Waryński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waryński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pustelnik geeft een lange en hoge pass. Gonera is nu in balbezit. Gonera probeert naar een medespeler te passen. Górniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Górniak geeft een hoge lob. Buczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Małyczak passt de bal in één keer door. Górniak rent richting de bal. Górniak passt de bal zonder na te denken. Ribola is nu in balbezit. Ribola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ribola probeert naar een medespeler te passen. Warowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribola rent richting de bal. Ribola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WCHD - Mika Łomża FC 0:1

33e minuut.
Pustelnik geeft een hoge lob. Bal rent richting de bal. Bal passt de bal zonder na te denken. Daar is Ribola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Talkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górniak is nu in balbezit. Górniak passt de bal zonder na te denken. Ribola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mederski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szwaja rent richting de bal. Górniak verovert de bal door een tackle van achteren. Górniak passt de bal zonder na te denken. Bal probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WCHD 76%, Mika Łomża FC 24%.
WCHD - Mika Łomża FC 0:1

46e minuut.
Górniak verovert de bal door een tackle van achteren. Górniak geeft de bal voor. Warowy kopt de bal weg. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Ośródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Górniak onderschept slim de pass. Górniak passt de bal zonder na te denken. Ribola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Siemieniec de bal. Ribola rent richting de bal. Ribola haalt uit met een fantastische trap. Buczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WCHD - Mika Łomża FC 0:2

54e minuut.
Bal speelt de bal door. Waryński is nu in balbezit. Waryński passt de bal in één keer door. Ribola is nu in balbezit. Ribola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Bal heeft problemen om de bal te vangen. Mederski is nu in balbezit. Górniak speelt de bal door. Ribola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Małyczak rent richting de bal. Małyczak geeft de bal voor. Pustelnik probeert de bal met de borst te controleren. Ribola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribola schiet op doel. Buczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Szwaja verovert de bal door een tackle van achteren. Gonera verovert de bal door een tackle van achteren. Gonera geeft de bal voor. Warowy rent richting de bal. Warowy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Gonera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Górniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Górniak speelt de bal door. Ribola is nu in balbezit. Ribola haalt uit met een fantastische trap. Buczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Waryński kopt de bal weg. Grabski rent richting de bal. Met opzet legt Ribola zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ribola naar de kleedkamers voor een vroege douche.

75e minuut.
Bakuń geeft de bal voor. Siemieniec probeert de bal met de borst te controleren. Bal is nu in balbezit. Bal haalt uit met een fantastische trap. Buczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WCHD - Mika Łomża FC 0:3

85e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Buczyński niet meer kan verder spelen. Wernecki komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Bakuń de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waryński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Górniak is nu in balbezit. Górniak passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Warowy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guijt komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WCHD 85%, Mika Łomża FC 15%.
WCHD - Mika Łomża FC 0:3