Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HMR Ratnowice FC Dmochy Mrozy
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Wałkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerczok begaat een overtreding. Wałkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wałkiewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Burdon kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuźniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HMR Ratnowice - FC Dmochy Mrozy 1:0

8e minuut.
Kuźniewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chlebowski komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Fogel kopt de bal weg. Gołdyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlebowski onderschept slim de pass. Fogel rent richting de bal. Fogel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sugalski geeft de bal voor. Fogel kopt de bal weg. Daar is Burdon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chlebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlebowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Świerczok geeft een hoge lob. Szajewski rent richting de bal. Trastowski maakt een afschuwelijke overtreding. Trastowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HMR Ratnowice 49%, FC Dmochy Mrozy 51%.
HMR Ratnowice - FC Dmochy Mrozy 1:0

52e minuut.
Burdon geeft de bal voor. Goławski kopt de bal weg. Bralewski probeert de bal aan de voet te houden. Trastowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trastowski haalt uit met een fantastische trap. Grzebaczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wiesiołowski zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Daar is Wałkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świerczok geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kobarynko de bal. Trastowski is nu in balbezit. Trastowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Chlebowski passt de bal met de wreef. Wałkiewicz met een sublieme pass. Fogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogel schiet op doel. Bieniusiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HMR Ratnowice - FC Dmochy Mrozy 2:0

86e minuut.
Muża rent richting de bal. Muża passt de bal in één keer door. Burdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlebowski onderschept slim de pass. Chlebowski schiet op doel. Bieniusiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HMR Ratnowice 51%, FC Dmochy Mrozy 49%.
HMR Ratnowice - FC Dmochy Mrozy 2:0