Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dmochy Mrozy HMR Ratnowice
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Goławski is nu in balbezit. Szajewski verovert de bal door een tackle van achteren. Trastowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trastowski krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Grzebaczewski met een harde bal richting middenveld. Fogel kopt de bal weg. Ramut probeert de bal aan de voet te houden. Kuźniewski is nu in balbezit. Kuźniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dmochy Mrozy - HMR Ratnowice 0:1

21e minuut.
Gołdyn rent richting de bal. Gołdyn geeft de bal voor. Klungelig pakt Sugalski de bal. Trastowski rent richting de bal. Trastowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Schab passt de bal in één keer door. Kuźniewski rent richting de bal. Miszkiel rent richting de bal. Kuźniewski onderschept slim de pass. Kuźniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dmochy Mrozy - HMR Ratnowice 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dmochy Mrozy 47%, HMR Ratnowice 53%.
FC Dmochy Mrozy - HMR Ratnowice 0:2

51e minuut.
Fogel rent richting de bal. Kuźniewski rent richting de bal. Ramut rent richting de bal. Fogel is nu in balbezit. Fogel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dmochy Mrozy - HMR Ratnowice 0:3

55e minuut.
Ramut geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jurczak met een snelle inworp. Fogel rent richting de bal. Fogel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gołdyn rent richting de bal. Gołdyn geeft de bal voor. Bralewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trastowski is nu in balbezit. Trastowski haalt uit met een fantastische trap. Grzebaczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Szajewski rent richting de bal. Schab onderschept slim de pass. Schab speelt de bal door. Trastowski is nu in balbezit. Trastowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dmochy Mrozy 59%, HMR Ratnowice 41%.
FC Dmochy Mrozy - HMR Ratnowice 0:3