Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
skp sielin FC Bobki
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


14e minuut.
Batory bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Policht heeft problemen om de bal te vangen. Popowicz is nu in balbezit. Popowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gorgolewski trapt de bal weg. Jędryka kopt de bal weg. Popowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz schiet op doel. Opałka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

21e minuut.
Hapka met de inworp. Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło met een sublieme pass. Popowicz is nu in balbezit. Popowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skp sielin 52%, FC Bobki 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
skp sielin - FC Bobki 0:0

48e minuut.
Żądło is nu in balbezit. Budziński verovert de bal door een tackle van achteren. Budziński speelt de bal door. Byrdziak rent richting de bal. Byrdziak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Opałka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żądło met een snelle inworp. Popowicz controleert de bal met de borst. Popowicz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Brygoła kopt de bal weg. Policht is nu in balbezit. Policht passt de bal zonder na te denken. Gonera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonera geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Zamordek trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chmielak met de inworp. Bąchorek is nu in balbezit. Bąchorek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Brygoła geeft de bal voor. Gec probeert de bal aan de voet te houden. Batory is nu in balbezit. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Batory speelt de bal door. Byrdziak is nu in balbezit. Byrdziak passt de bal zonder na te denken. Bąchorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąchorek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skp sielin 47%, FC Bobki 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
skp sielin - FC Bobki 0:0