Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mika Łomża FC FC Dmochy Mrozy
version 4 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 17
goed Schieten zwak
matig Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


4e minuut.
Ristov rent richting de bal. Ristov geeft een hoge lob. Miszkiel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ramut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramut geeft de bal voor. Trastowski probeert de bal met de borst te controleren. Górniak geeft de bal voor. Warowy krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Waryński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gonera komt het veld opgelopen.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gonera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schab bereikt de bal nog maar net als eerste. Warowy onderschept slim de pass. Warowy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - FC Dmochy Mrozy 1:0

23e minuut.
Górniak passt de bal zonder na te denken. Bal rent richting de bal. Bal met een sublieme pass. Klungelig pakt Guijt de bal. Guijt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gołdyn rent richting de bal. Tuczyński onderschept slim de pass. Tuczyński geeft een hoge lob. Guijt maakt een snoekduik en kopt de bal. Kościecha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - FC Dmochy Mrozy 2:0

37e minuut.
Gonera geeft de bal voor. Ramut heeft problemen om de bal te vangen. Guijt bereikt de bal nog maar net als eerste. Guijt haalt uit met een fantastische trap. Kościecha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - FC Dmochy Mrozy 3:0

38e minuut.
Warowy speelt de bal door. Miszkiel is nu in balbezit. Guijt verovert de bal door een tackle van achteren. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Miszkiel geeft een hoge lob. Inworp. Górniak met de inworp. Guijt rent richting de bal. Guijt schiet op doel. Kościecha bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Ramut de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Schab rent richting de bal. Gonera verovert de bal door een tackle van achteren. Gonera geeft een hoge lob. Bal springt en kopt de bal. Warowy kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mika Łomża FC 13%, FC Dmochy Mrozy 87%.
Mika Łomża FC - FC Dmochy Mrozy 3:0

46e minuut.
Schab is nu in balbezit. Guijt onderschept slim de pass. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Guijt bereikt de bal nog maar net als eerste. Guijt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Dubrawski geeft een lange en hoge pass. Miszkiel heeft problemen om de bal te vangen. Bal rent richting de bal. Bal haalt uit met een fantastische trap. Kościecha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - FC Dmochy Mrozy 4:0

58e minuut.
Gonera geeft de bal voor. Guijt heeft problemen om de bal te vangen. Guijt passt de bal zonder na te denken. Bal is nu in balbezit. Bal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - FC Dmochy Mrozy 5:0

68e minuut.
Gonera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonera speelt de bal door. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Guijt is nu in balbezit. Guijt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - FC Dmochy Mrozy 6:0

73e minuut.
Guijt probeert de bal aan de voet te houden. Gonera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonera geeft een hoge lob. Bal is nu in balbezit. Bal haalt uit met een fantastische trap. Kościecha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Warowy is nu in balbezit. Warowy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - FC Dmochy Mrozy 7:0

78e minuut.
Bal passt de bal met de wreef. Daar is Guijt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świerczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal onderschept slim de pass. Bal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - FC Dmochy Mrozy 8:0

80e minuut.
Wiesiołowski met de inworp. Morar rent richting de bal. Gonera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonera geeft een lange en hoge pass. Guijt geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Dubrawski geeft een hoge lob. Guijt kopt de bal weg. Bal is nu in balbezit. Bal draait met de bal, schiet en ... Kościecha probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Guijt onderschept slim de pass. Warowy rent richting de bal. Gonera is nu in balbezit. Gonera geeft een hoge lob. Paal! Guijt rent richting de bal. Guijt draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mika Łomża FC 21%, FC Dmochy Mrozy 79%.
Mika Łomża FC - FC Dmochy Mrozy 8:0