Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raba Sławkowice HMR Ratnowice
Normal Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
32 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 20.1
good Schieten weak
good Passen weak
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Illenseer rent richting de bal. Illenseer passt de bal in één keer door. Bralewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buğdaycıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Buğdaycıoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Wałkiewicz kopt de bal weg. Daar is Kuźniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rilner onderschept slim de pass. Fogel onderschept slim de pass. Fogel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raba Sławkowice - HMR Ratnowice 0:1

22e minuut.
Daar is Kuźniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsilligiris rent richting de bal. Tsilligiris geeft een lange en hoge pass. Buğdaycıoğlu is nu in balbezit. Bralewski is nu in balbezit. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Răducanu met een sublieme pass. Buğdaycıoğlu rent richting de bal. Buğdaycıoğlu met een sublieme pass. Illenseer bereikt de bal nog maar net als eerste. Illenseer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Jurczak met de inworp. Fogel is nu in balbezit. Tsilligiris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tsilligiris krijgt een gele kaart. Fogel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fogel wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bralewski probeert de bal met de borst te controleren. Buğdaycıoğlu is nu in balbezit. Bralewski onderschept slim de pass. Illenseer verovert de bal door een tackle van achteren. Illenseer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Pyrzanowski geeft een hoge lob. Răducanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Szajewski de bal. Buğdaycıoğlu rent richting de bal. Buğdaycıoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Illenseer bereikt de bal nog maar net als eerste. Illenseer speelt de bal door. Buğdaycıoğlu is nu in balbezit. Buğdaycıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raba Sławkowice - HMR Ratnowice 1:1

38e minuut.
den Bosscher rent richting de bal. Kobarynko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobarynko geeft een lange en hoge pass. Răducanu heeft problemen om de bal te vangen. Răducanu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Buğdaycıoğlu passt de bal met de wreef. den Bosscher rent richting de bal. den Bosscher passt de bal met de wreef. Buğdaycıoğlu is nu in balbezit. Buğdaycıoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raba Sławkowice 31%, HMR Ratnowice 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raba Sławkowice - HMR Ratnowice 1:1

48e minuut.
Grzebaczewski trapt de bal weg. Tsilligiris kopt de bal weg. Bralewski is nu in balbezit. Illenseer onderschept slim de pass. Illenseer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

50e minuut.
Tsilligiris bereikt de bal nog maar net als eerste. Buğdaycıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buğdaycıoğlu draait met de bal, schiet en ... Grzebaczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Pyrzanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raba Sławkowice - HMR Ratnowice 2:1

51e minuut.
Răducanu onderschept slim de pass. Tsilligiris rent richting de bal. Răducanu speelt de bal door. Buğdaycıoğlu rent richting de bal. Buğdaycıoğlu schiet op doel. De bal raakt de paal. Grzebaczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
den Bosscher met een sublieme pass. Illenseer heeft problemen om de bal te vangen. Illenseer speelt de bal door. Buğdaycıoğlu rent richting de bal. Buğdaycıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Pyrzanowski trapt de bal weg van het doel. Răducanu kopt de bal weg. Buğdaycıoğlu rent richting de bal. Illenseer rent richting de bal. Illenseer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raba Sławkowice - HMR Ratnowice 3:1

66e minuut.
Daar is Muża, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illenseer is nu in balbezit. Illenseer passt de bal met de wreef. Buğdaycıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buğdaycıoğlu schiet op doel. Grzebaczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
den Bosscher bereikt de bal nog maar net als eerste. den Bosscher passt de bal in één keer door. Buğdaycıoğlu is nu in balbezit. Illenseer rent richting de bal. Illenseer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raba Sławkowice - HMR Ratnowice 4:1

75e minuut.
Blachowski met de inworp. Răducanu rent richting de bal. Răducanu passt de bal in één keer door. Buğdaycıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buğdaycıoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Răducanu verovert de bal door een tackle van achteren. Răducanu speelt de bal door. Klungelig pakt Buğdaycıoğlu de bal. Illenseer rent richting de bal. Illenseer schiet op doel. Grzebaczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Buğdaycıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Buğdaycıoğlu speelt de bal door. Illenseer rent richting de bal. Illenseer draait met de bal, schiet en ... Grzebaczewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raba Sławkowice - HMR Ratnowice 5:1

85e minuut.
den Bosscher heeft problemen om de bal te vangen. den Bosscher passt de bal in één keer door. Buğdaycıoğlu is nu in balbezit. Buğdaycıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raba Sławkowice - HMR Ratnowice 6:1

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lepper zal de hoekschop nemen. Daar is Bralewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buğdaycıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buğdaycıoğlu draait met de bal, schiet en ... Grzebaczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raba Sławkowice - HMR Ratnowice 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raba Sławkowice 24%, HMR Ratnowice 76%.
Raba Sławkowice - HMR Ratnowice 7:1