Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcelona1908 FC Bobki
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
zwak Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Remiszewski rent richting de bal. Popowicz onderschept slim de pass. Popowicz speelt de bal door. Policht is nu in balbezit. Policht haalt uit met een fantastische trap. Paszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Jędryka probeert de bal aan de voet te houden. Haberski is nu in balbezit. Brygoła rent richting de bal. Haberski onderschept slim de pass. Haberski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Remiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędryka verovert de bal door een tackle van achteren. Salbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht verovert de bal door een tackle van achteren. Policht draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Jędryka passt de bal zonder na te denken. Popowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Duczek rent richting de bal. Policht is nu in balbezit. Policht schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Mącik met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Jędryka de bal onder controle te krijgen. Mącik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomiczek is nu in balbezit. Tomiczek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Popowicz onderschept slim de pass. Salbert legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Popowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Popowicz neemt de penalty, wat een uithaal! Paszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona1908 - FC Bobki 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona1908 50%, FC Bobki 50%.
barcelona1908 - FC Bobki 0:1

52e minuut.
Policht rent richting de bal. Popowicz is nu in balbezit. Policht is nu in balbezit. Policht draait met de bal, schiet en ... Łyczmański probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Kanarski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turczyński met de inworp. Popowicz is nu in balbezit. Popowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Turczyński geeft de bal voor. Jędryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędryka speelt de bal door. Żądło is nu in balbezit. Żądło draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona1908 - FC Bobki 0:2

61e minuut.
Turczyński geeft de bal voor. Remiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędryka verovert de bal door een tackle van achteren. Popowicz is nu in balbezit. Popowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Brygoła is nu in balbezit. Brygoła met een sublieme pass. Duczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz onderschept slim de pass. Popowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona1908 65%, FC Bobki 35%.
barcelona1908 - FC Bobki 0:2