Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
skp sielin Victoria Miały
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Jarzyński passt de bal met de wreef. Byrdziak rent richting de bal. Madziar is nu in balbezit. Byrdziak verovert de bal door een tackle van achteren. Byrdziak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Szmatan rent richting de bal. Guc is nu in balbezit. Szmatan verovert de bal door een tackle van achteren. Radyszkiewicz onderschept slim de pass. Radyszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
skp sielin - Victoria Miały 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skp sielin 48%, Victoria Miały 52%.
skp sielin - Victoria Miały 0:1

54e minuut.
Rumian rent richting de bal. Bąchorek verovert de bal door een tackle van achteren. Rumian maakt een afschuwelijke overtreding. Rumian krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Słowacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Batory verovert de bal door een tackle van achteren. Batory met een sublieme pass. Chmielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielak geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Gec onderschept slim de pass. Gec geeft een hoge lob. Madziar rent richting de bal. Bąchorek verovert de bal door een tackle van achteren. Bąchorek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
skp sielin - Victoria Miały 1:1

67e minuut.
Gorgolewski trapt de bal weg. Jarzyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Szmatan de bal. Guc is nu in balbezit. Guc haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
skp sielin - Victoria Miały 1:2

69e minuut.
Klungelig pakt Budziński de bal. Opałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Opałka geeft de bal voor. Guc heeft problemen om de bal te vangen. Guc schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Kalosz is nu in balbezit. Kalosz geeft de bal voor. Chmielak kopt de bal weg. Byrdziak is nu in balbezit. Byrdziak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skp sielin 44%, Victoria Miały 56%.
skp sielin - Victoria Miały 1:2