Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HMR Ratnowice Mika Łomża FC
Normal Tactiek version 4
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 31.1
weak Schieten adequate
weak Passen average
poor Verdedigen average


1e minuut.
Kuźniewski passt de bal in één keer door. Jurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczak met een sublieme pass. Ribola rent richting de bal. Ribola schiet op doel. Grzebaczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal schiet op doel. Grzebaczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Pyrzanowski met een sublieme pass. Górniak is nu in balbezit. Górniak speelt de bal door. Ribola rent richting de bal. Ribola schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Waryński passt de bal in één keer door. Ribola bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szajewski krijgt een gele kaart. Ribola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Warowy komt bij de bal en schiet. Grzebaczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Muża bereikt de bal nog maar net als eerste. Muża met een sublieme pass. Górniak met een sublieme pass. Warowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Warowy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Górniak passt de bal in één keer door. Waryński is nu in balbezit. Waryński speelt de bal door. Warowy heeft problemen om de bal te vangen. Warowy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HMR Ratnowice - Mika Łomża FC 0:1

10e minuut.
Kuźniewski met een sublieme pass. Fogel heeft problemen om de bal te vangen. Ribola verovert de bal door een tackle van achteren. Ribola draait met de bal, schiet en ... Grzebaczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Górniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Ribola de bal. Bralewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribola onderschept slim de pass. Ribola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Dubrawski kan de bal niet met de borst controleren. Waryński geeft de bal voor. Ribola kopt de bal weg. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Fogel rent richting de bal. Waryński verovert de bal door een tackle van achteren. Waryński geeft een lange en hoge pass. Daar is Ribola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribola schiet op doel. Grzebaczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bal probeert de bal met de borst te controleren. De bal raakt de paal. Grzebaczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bal controleert de bal met de borst. Paal!

28e minuut.
Klungelig pakt Talkowski de bal. Waryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Waryński geeft de bal voor. Ribola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribola schiet op doel. Grzebaczewski bokst de bal weg.

31e minuut.
Waryński met de inworp. Górniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Górniak passt de bal in één keer door. Daar is Ribola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HMR Ratnowice - Mika Łomża FC 0:2

36e minuut.
Kobarynko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuczyński met de inworp. Górniak geeft de bal voor. Bralewski heeft problemen om de bal te vangen. Grzebaczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Tuczyński is nu in balbezit. Górniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Górniak geeft de bal voor. Warowy kopt de bal weg. Ribola bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Górniak geeft een hoge lob. Kobarynko probeert de bal met de borst te controleren. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pyrzanowski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Waryński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Warowy rent richting de bal. Warowy passt de bal met de wreef. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Grzebaczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HMR Ratnowice - Mika Łomża FC 0:3

45e minuut.
Górniak probeert naar een medespeler te passen. Ribola bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajewski begaat een overtreding. Ribola raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ribola kan niet meer verder spelen. Guijt komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HMR Ratnowice 85%, Mika Łomża FC 15%.
HMR Ratnowice - Mika Łomża FC 0:3

52e minuut.
Jurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuczyński onderschept slim de pass. Tuczyński met een sublieme pass. Daar is Guijt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guijt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Warowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bralewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warowy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Warowy krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Pyrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Guijt onderschept slim de pass. Guijt passt de bal met de wreef. Warowy heeft problemen om de bal te vangen. Warowy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Doeltrap. Grzebaczewski trapt de bal weg van het doel. Waryński probeert naar een medespeler te passen. Guijt rent richting de bal. Guijt draait met de bal, schiet en ... Grzebaczewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
HMR Ratnowice - Mika Łomża FC 0:4

56e minuut.
Bralewski geeft een lange en hoge pass. Górniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Górniak speelt de bal door. Guijt is nu in balbezit. Guijt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Warowy passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Waryński de bal. Waryński geeft een hoge lob. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HMR Ratnowice - Mika Łomża FC 0:5

81e minuut.
Klungelig pakt Muża de bal. Waryński is nu in balbezit. Waryński speelt de bal door. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HMR Ratnowice - Mika Łomża FC 0:6

82e minuut.
Fogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogel passt de bal zonder na te denken. Szajewski rent richting de bal. Guijt verovert de bal door een tackle van achteren. Guijt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal probeert naar een medespeler te passen. Guijt is nu in balbezit. Guijt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HMR Ratnowice - Mika Łomża FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HMR Ratnowice 77%, Mika Łomża FC 23%.
HMR Ratnowice - Mika Łomża FC 0:7