Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcelona1908 skp sielin
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Batory is nu in balbezit. Tomiczek onderschept slim de pass. Tomiczek speelt de bal door. Haberski rent richting de bal. Haberski haalt uit met een fantastische trap. Gorgolewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Tomiczek is nu in balbezit. Gec verovert de bal door een tackle van achteren. Gec probeert naar een medespeler te passen. Haberski rent richting de bal. Haberski schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bąchorek onderschept slim de pass. Łyczmański onderschept slim de pass. Bąchorek verovert de bal door een tackle van achteren. Byrdziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrdziak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona1908 - skp sielin 0:1

27e minuut.
Bąchorek verovert de bal door een tackle van achteren. Bąchorek passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Remiszewski de bal onder controle te krijgen. Haberski rent richting de bal. Haberski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Duczek heeft problemen om de bal te vangen. Bąchorek rent richting de bal. Duczek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Duczek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Duczek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

39e minuut.
Kufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orczykowski begaat een overtreding. Kufel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kufel met een snel genomen vrije trap. Haberski krijgt zijn hoofd ertegen. Szmatan kopt de bal weg. Gorgolewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona1908 40%, skp sielin 60%.
barcelona1908 - skp sielin 0:1

51e minuut.
Mandziejewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Mandziejewicz passt de bal met de wreef. Budziński met een sublieme pass. Byrdziak rent richting de bal. Byrdziak schiet op doel. Paszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Niewitowski speelt de bal door. Budziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Budziński geeft een hoge lob. Chmielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona1908 68%, skp sielin 32%.
barcelona1908 - skp sielin 0:1